Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει το παραμύθι περί συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ.

Συνεχίζει το παραμύθι περί συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ. – Είμαστε υπερήφανοι γιατί ρίξαμε την κυβέρνηση του Μνημονίου Σαμαρά – Βενιζέλου, που εκχώρησε εθνική κυριαρχία και αυτό ήταν το καθήκον μας και το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία, αλλά η Νέα Δημοκρατία και τα μνημόνια.

Τι κι αν έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τον Ιούλιο του 2019, που η ΝΔ σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (δήλωση υπουργού Παπαδημά Καψή) άφησε με βρωμικό τρόπο εκτός βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φαίνεται ότι δεν την ξεχνά, ότι της έχει γίνει ψύχωση.

Έτσι Υπουργός της ΝΔ, που λίγα χρόνια πριν καθύβριζε την ΝΔ είπε ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, υπήρξε «συνεργασία» του ΣΥΡΙΖΑ από τους βουλευτές της σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως η καταψήφιση της εκλογής Δήμα στην ΠτΔ, η οποία οδήγησε σε εκλογές, ενώ ανέφερε ότι ακόμη ότι αν δεν είχε αρνηθεί το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τον εκλογικό νόμο που ήθελε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που προέβλεπε και μείωση του ορίου εισόδου στην Βουλή, σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, με 9 βουλευτές.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ρίξαμε την κυβέρνηση του Μνημονίου Σαμαρά – Βενιζέλου, που εκχώρησε εθνική κυριαρχία και αυτό ήταν το καθήκον μας και το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία, αλλά η Νέα Δημοκρατία και τα μνημόνια.

Όσο για τα περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκ μέρους της Ν.Δ., δείχνουν τουλάχιστον θράσος, πολύ μεγάλο θράσος. Όταν αυτή η Ν.Δ. ήταν που ψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πριν λίγες ημερες μαζί ψήφισαν τον νόμο για γάμο και υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Exit mobile version