Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού- Επιδοτούν εγκατάσταση Ασιατών σε Ελληνικά νησιά!

Άρχισε το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού- Επιδοτούν εγκατάσταση Ασιατών σε Ελληνικά νησιά!

“Κατά τα άλλα είναι στην φαντασία των κακών φασιστών και των “ρατσιστών” της Χρυσής Αυγής που έπρεπε να μπουν στην φυλακή ότι αυτοί που εξουσιάζουν την χώρα πολιτικοί και οικονομικοί καρχαρίες θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες!”

Η είδηση έρχεται από κανάλι του Πακιστάν και είναι πρόσφατη και έχει επ’ ακριβώς ως εξής: “Λόγω του μειωμένου πληθυσμού στο νησί Αντικύθηρα στην Ελλάδα, εισήχθη πρόγραμμα για να μετακομίσουν και να εγκατασταθούν οικογένειες από το Πακιστάν με δωρεάν σπίτι, κομμάτι καλλιεργήσιμης γης, χωρίς φόρους και μισθό 500 ευρώ τον μήνα! 

Κατά τα άλλα είναι στην φαντασία των κακών φασιστών και των “ρατσιστών” της Χρυσής Αυγής που έπρεπε να μπουν στην φυλακή ότι αυτοί που εξουσιάζουν την χώρα πολιτικοί και οικονομικοί καρχαρίες θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Το πλέον αστείο ότι έχουν βάλει κάποιες μαριονέτες να παριστάνουν τους πατριώτες και να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με ευπρέπεια πάντα και χωρίς καμία αντίδραση ουσιαστική στην βουλή στη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Την ίδια περίοδο είναι γνωστό ότι έχει υπογραφεί σύμβαση για να έλθουν εκατοντάδες χιλιάδες Αφρικανοί και Ασιάτες στην Ελλάδα από την κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς καμία αντίδραση της αντιπολιτεύσεως, ούτε καν της ψευτοπατριωτικής, με κράτη όπως το Πακιστάν και η Αίγυπτος και όμως, μέσα στους “ψευτοπατριώτες” υπάρχουν κάποιοι που λένε το εξωφρενικό ότι τουλάχιστον να ερχόντουσαν από την Αφρική και την Ασία Χριστιανοί και όχι μουσουλμάνοι. Ωραία “Ελλάδα” θέλουν! Απέναντι σε όλους αυτούς οι αληθινοί Έλληνες εθνικιστές αγωνίζονται για μια Ελλάδα που θα ανήκει σε αυτούς που γεννήθηκαν Έλληνες.

Exit mobile version