Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο,τι σπείρει άνθρωπος τούτο και θερίσει…

Ο,τι σπείρει άνθρωπος τούτο και θερίσει…

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές καλησπέρα σας !Εστω και καθυστερημένα η Εκκλησία κάνει αυτό το οποίο όφειλε.. Ανταποκρίνεται στο λαϊκό αίσθημα αλλά και στις οδηγίες του ιδρυτού της Ιησού Χριστού και των πατέρων και καταδικάζει εμπράκτως την ομοφυλοφιλία. .Αρχής γενομένης από τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας που μεταφέρεται στη Μονή Πετράκη έναντι της Μητροπόλεως των Αθηνών..
Από την άλλη μεριά επειδή ξεκίνησαν τα πνευματικά επιτίμια από τις διάφορες Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα άρχισαν τα πρώτα παρατράγουδα…Οι μεν δημοσιογράφοι προαναγγέλλουν έμμεσα  χωρισμό Εκκλησίας Κράτους ,ενώ συγχρόνως τα κόμματα των θιγομένων χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτο το ότι εκβάλλονται οι βουλευτές από τα Ιερά Μυστήρια…
Οι βουλευτές και τα κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι οι ναοί είναι τόποι λατρείας και βεβαίως είναι επιθυμητοί όσοι πολιτικοί ασπάζονται την Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία και ζουν και νομοθετούν σύμφωνα με τα δόγματά της και τις αρχές τόσο της θρησκείας όσο και της φύσης…Οι βουλευτές που τους κακοφάνηκε που τους πετάξανε έξω από τους ναούς γιατί διέπραξαν αμάρτημα, δεν είδε κανείς μας να δυσανασχετήσουν και να διαμαρτυρηθούν όταν ένας  ολόκληρος λαός στις μέρες της δήθεν πανδημίας τους έμεινε αλειτούργητος και ακοινώνητος ένα χρόνο χωρίς να έχει πέσει σε κανενός είδους παράπτωμα και χωρίς να έχει δεχθεί κανενός είδους επιτίμιο..

.Λένε επίσης ότι η Εκκλησία είναι δημόσιος χώρος. Τώρα το θυμήθηκαν ?Τόσον καιρό που έκλεισαν τους ναούς δεν είδαμε να διαμαρτύρεται κανένας για εκείνο το ανοσιούργημα που έγινε…
Επιπλέον οι πολιτικοί μας ασέβησαν ακόμα και προς αυτό το Σύνταγμα της Ελλάδος που ορίζει ότι η θρησκεία της χώρας μας είναι η Ορθόδοξη Ανατολική. Ασέβησαν επίσης στα κόκκαλα εκείνων οι οποίοι έπεσαν για την πατρίδα με σύνθημα για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
Οι περισσότεροι είναι σπουδαγμένοι και μορφωμένοι σε κέντρα του εξωτερικού και έχουν μπολιαστεί με πολυπολιτισμικό πνεύμα. Εκλέγονται όμως στην Ελλάδα από ένα λαό που στη συντριπτική του πλειοψηφία ευλαβείται και σέβεται και την Εκκλησία και τη φύση και δεν ανέχεται κατάπτυστα νομοθετήματα όπως αυτό για την ομοφυλοφιλία. Η όπως την παρέμβαση της Όλγας Κεφαλογιάννη που σκοπεύει λέει να καταστήσει την Ελλάδα χώρο προσέλευσης ομοφυλοφίλων και μάλιστα από την κατηγορία των  Queers που είναι το κατώτερο κομμάτι και αφορά ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό στο σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή.
Αν λοιπόν τα δεχτούμε όλα αυτά παύουμε να θεωρούμε ότι η Ελλάδα είναι πηγή ήθους και πολιτισμού. Πολιτισμός δεν είναι κάθε ραχούλα και κάθε πλατεία να γεμίσει μουσεία και μνημεία, αλλά να είμαστε άνθρωποι με ήθος και αρχές απαρασάλευτες και τώρα και στον αιώνα..Ο,τι και να λένε αυτές οι πράξεις δε δείχνουν μια χώρα πολιτισμένη και θεοσεβούμενη.
Σκεπτόμενη όλα αυτά χαιρετίζω με χαρά και ευγνωμοσύνη τόσον την ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος που έστω και καθυστερημένα προσπαθεί να διασφαλίσει ό,τι έμεινε όρθιο αλλά και την  ανακοίνωση των συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας που ανακοινώθηκε σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Και το Μέτωπο Νεολαίας έπραξε πολύ σωστά διότι κάθε νομοθέτημα παράγει αποτελέσματα στο μέλλον…Ένα μέλλον  το οποίο η γενιά μας μπορεί και να μην το δει, θα το δουν σίγουρα όμως οι επόμενες γενιές που θα υποστούν και τις συνέπειες.
Και επειδή ακριβώς θα δούμε, θα βιώσουμε και θα ακούσουμε πολλά ,η απάντηση βρίσκεται στον τίτλο του άρθρου..ό,τι σπείραμε θα θερίσουμε. Και αυτό θα γίνει διότι πάντοτε της όποιας οικονομικής ανωμαλίας και χρεοκοπίας προηγήθηκε η ηθική χρεοκοπία. Κάτι που δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί. Καλή δύναμη σε όλους μας, ο αγώνας μόλις τώρα ξεκίνησε…Θα δοκιμαστεί η πίστη και η αντοχή μας αλλά θα τα καταφέρουμε.   
                                 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
                                    Κωνσταντίνα Σκιά 
Exit mobile version