Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

H οικογένεια των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ ανακοίνωσε τον θάνατο του πατριάρχη της δυναστείας Τζέικομπ Ρότσιλντ στις 26 Φεβρουαρίου 2024. Όπως ανήγγειλε η οικογένεια, «ο πατέρας μας Jacob ήταν μια ισχυρή παρουσία στις ζωές πολλών ανθρώπων. Θα ταφεί σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα σε μια μικρή οικογενειακή τελετή». O 87χρονος κυλιόμενος γενάρχης Τζέικομπ Ρότσιλντ γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1936 στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας.

Τόσο το δολάριο των ΗΠΑ όσο και το Ευρώ της Ευρώπης είναι νομίσματα που στην ουσία τους ανήκουν και «τυπώνονται» στο αόρατο και ηλεκτρονικό «νομισματοκοπείο». 

Το ματωμένο, το άδικο, το εικονικό, το κλεμμένο και το αστείρευτο ηλεκτρονικό χρήμα και ο χρυσός ρέουν άφθονα εκεί όπου χρειάζεται.

Έλεγε ο γενάρχης Άμσκελ Μάγερ Ρότσιλντ: «Ας μου επιτραπεί να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα του κράτους και δεν με ενδιαφέρει ποιος θεσπίζει και ψηφίζει τους νόμους». Τόσο το δολάριο των ΗΠΑ όσο και το Ευρώ της Ευρώπης είναι νομίσματα που στην ουσία τους ανήκουν και «τυπώνονται» στο αόρατο και ηλεκτρονικό «νομισματοκοπείο».

 


“Η τοπική εφημερίδα της Κέρκυρας «Κέθρος» τον Σεπτέμβριο του 2005 έχει ρεπορτάζ από την βράβευση του Λόρδου Ρότσιλντ, από τον Δήμο Κασσωπαίων.

Στις φωτογραφίες που περιβάλουν το εν λόγω ρεπορτάζ φαίνεται εμφανώς ο Δένδιας δίπλα από τον Λόρδο Ρότσιλντ. Ποια είναι όμως η εν λόγω οικογένεια τραπεζιτών και ποια η σχέση της με την Ελλάδα;

Σύμφωνα με το ιστορικό αρχείο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οικογένεια Ρότσιλντ, αποτελούν τους πρώτους μεγαλομέτοχους της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ιστορικό αρχείο«Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάς Λουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, o Ιούλιος Έσσλιν, οι τραπεζίτες Ρότσιλντ, κ.ά. Το πλειοψηφικό πακέτο, δηλαδή οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών, ήταν των Ρότσιλντ.»

 

Exit mobile version