Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ: ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

ÁÐÁÃÏÑÅÕÈÇÊÅ ÁÐÏ ÔÇÍ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ Ç ÐÏÑÅÉÁ ÓÕÌÐÁÑÁÓÔÁÓÇÓ ÔÇÓ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ ÐÑÏÓ ÔÏÍ Æ.Ì.ËÅÐÅÍ

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ: ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

«Οδηγός του πολιτικού μας αγώνα είναι η ιδεολογία μας! Πολιτική χωρίς σταθερή ιδεολογία και πίστη για εμάς αποτελεί απάτη, καιροσκοπισμό και ψηφοθηρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι “σημαία ευκαιρίας”. Έχω ιδεολογία σημαίνει πιστεύω και πιστεύω σημαίνει με την σειρά του αγωνίζομαι.» 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα απόλυτα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το οποίο υπάρχει και δρα μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξεως. Κάθε ενέργεια και πράξη του Κινήματός μας στηρίζεται σε απολύτως στέρεες και ευκρινείς ιδεολογικές βάσεις. Πολιτική χωρίς σταθερή ιδεολογία και πίστη αποτελεί για εμάς απάτη, καιροσκοπισμό και ψηφοθηρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι «σημαία ευκαιρίας» για τους καιροσκόπους κάθε είδους, οι οποίοι πιστεύουν βλακωδώς ότι μέσα από το Κίνημά μας θα επιτύχουν προσωπικά οφέλη. 

Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, που επιθυμεί να πυκνώσει τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οφείλει να πιστεύει και στις Ιδέες της.

Εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, δεν είμαστε ούτε οι ανερμάτιστοι «αγανακτισμένοι πολίτες», ούτε οι συμφεροντολόγοι «παραπονεμένοι» ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο ενώ υπηρετήσαμε και στηρίξαμε σήμερα του γυρίζουμε την πλάτη. Είμαστε αφοσιωμένοι Ιδεολόγοι και συνειδητοί Πολιτικοί Στρατιώτες ενός Κινήματος με ξεκάθαρη Κοσμοθεώρηση, Βιοθεωρία και Ιδεολογία. Πιστεύουμε στον Λαϊκό Εθνικισμό και μαχόμαστε τόσο τον απάνθρωπο καπιταλισμό μιας διεθνούς ολιγαρχίας, όσο και τον εξ ίσου απάνθρωπο μαρξισμό, ο οποίος χρεοκόπησε ιστορικά αφού βύθισε στην σκλαβιά, στο αίμα και στην φρίκη την μισή ανθρωπότητα για 90 και πλέον χρόνια στον 20ο αιώνα. 

Η Ιδεολογία μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, όπως τον ορίσαμε ήδη από το Β΄ Συνέδριο του Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 1992. 

 

Exit mobile version