Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

63% των Ελλήνων αποτιμούν αρνητικά την συμφωνία των Πρεσπών 

63% των Ελλήνων αποτιμούν αρνητικά την συμφωνία των Πρεσπών 

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου ΕΝΑ αποτιμάται αρνητικά η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έλεγαν οι κομματάρχες και οι πολιτευτές της Ν.Δ., που κρατούσαν τα νάιλον σημαιάκια στα συλλαλητήρια ότι θα την καταργήσουν εάν γίνουν κυβέρνηση.

Και όμως έχουν γίνει κυβέρνηση και έχουν περάσει και τα πέντε χρόνια της συμφωνίας, μέσα στα οποία ήταν υποχρεωμένη η κυβέρνηση των Σκοπίων να βγάλει από ταυτότητες και διαβατήρια το “Μακεδονία” και δεν το έκανε. Σημειωτέον ότι οι κεντροαριστεροί την αποτιμούν θετικά σε ποσοστό 67%, που σημαίνει ότι οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας οι λεγόμενοι δεξιοί είναι σε ποσοστό 80% αρνητικοί και όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στην Νέα Δημοκρατία από ραγιαδισμό και συμφέρον. 

Έχουμε βέβαια και τα σόου του Σαμαρά πότε για τα ελληνοτουρκικά, πότε για τον γάμο των ομοφυλοφίλων πρόσφατα και παλαιότερα για τις Πρέσπες. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να εξαπατούν οι νεοδημοκράτες τους ψηφοφόρους τους ότι σκέπτονται εθνικά! Τι διαφορετικό δηλαδή θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρνητικά απέναντι στο τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία είναι το 87% των Ελλήνων. Και όμως και πάλι δεν αντιδρούν.

Ίσως είχε δίκιο ο Κολοκοτρώνης που είχε πει το περίφημο “ακόμη τ’ άλογό σου μας πατά Μπραΐμη”. Όσο για την λεγόμενη “ακροδεξιά” είναι για τα πανηγύρια.

Τέτοιο κατάντημα για τον χώρο αυτό δεν υπήρχε ποτέ! Από την μια ένας οπαδός της Ν.Δ. και της Εκκλησίας που σιωπά εκκωφαντικά για την αντιχριστιανική πολιτική της Ν.Δ., από την άλλη ένας γυρολόγος των κομμάτων, που πουλούσε μαλλί της γριάς κάθε Καθαρή Δευτέρα στις εξοχές της Αττικής και τέλος μη ξεχνάμε τον άνθρωπο που πήγε με τον Σαμαρά το 2015 και που πουλούσε από επιστολές του Ιησού μέχρι φάρμακο για την καράφλα σαν τους περιφερόμενους γιατρούς απατεώνες του Λούκι-Λουκ… 

Exit mobile version