Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίος και πολιτεία ενός “εθνοσωτήρα” – Τσοντοκάναλα με Τούρκους και Τοκογλύφοι

Βίος και πολιτεία ενός “εθνοσωτήρα” -Τσοντοκάναλα με Τούρκους και Τοκογλύφοι 

Αγαπητοί Συναγωνιστές, σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα από την Θεσσαλονίκη όπου ζω και δραστηριοποιούμαι στον εθνικιστικό χώρο από μικρό παιδί. Έζησα την προδοσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους λεγόμενους “ακροδεξιούς” και με θλίψη μου βλέπω σήμερα να προβάλλεται από το Σύστημα ως η κορυφαία… προσωπικότητα του εθνικιστικού χώρου ένα άτομο, για το οποίο ξέρω πολλά και θα τα πω χωρίς ονόματα για να μη σας φέρω σε δύσκολη θέση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Μεγάλωσε σε περιοχή των γνωστών Ρομά και από μικρή ηλικία ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ και πίστευε σαν “μεσσία” τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μανιώδης αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ανταμείφθηκε σε έναν κρατικό οργανισμό, απ’ όπου όμως αποχώρησε γιατί είδε ότι το πολύ χρήμα είναι αλλού …

Χωρίς καμία σπουδή έκανε τον δημοσιογράφο και δεν θα ξεχάσω όταν φούντωσε το μακεδονικό έγινε ξαφνικά και “Μακεδενομάχος”! Μάλιστα σε μία συγκέντρωση έξω από την Θεσσαλονίκη έβαλε μπράβους του υποκόσμου να επιτεθούν εναντίον μίας μικρής ομάδος Εθνικιστών, οι οποίοι κρατούσαν κόκκινα λάβαρα με χρυσό τον ήλιο της Βεργίνας, λέγοντας ότι είναι… Σκοπιανοί! Κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά το θέμα τέλειωσε εκεί. 

Ήταν μπλεγμένος μέχρι τον λαιμό με κυκλώματα τοκογλύφων και με Τούρκους επιχειρηματίες, που είχαν αγοράσει τα γνωστά τσοντοκάναλα της Θεσσαλονίκης της δεκαετίας του 1990. Ένας μάλιστα επιστήθιος φίλος του όπως έλεγε κατέληξε στην φυλακή. Όταν ξεκίνησε το κόμμα του ο Καρατζαφέρης από το πουθενά βρέθηκε εκεί και πρόθυμα ψήφισε το Μνημόνιο. Μηνύσεις εναντίον του έχουν γίνει πολλές, αλλά δεν γνωρίζω εάν κατέληξαν σε καταδίκη. Μετά την πτώση Καρατζαφέρη που διαγραφόταν στον ορίζοντα με τεμενάδες προσχώρησε στην Ν.Δ. του Σαμαρά. Περίμενε οφίτσια, αλλά αυτά δεν ήλθαν ποτέ γιατί τον κυνηγούσε το παρελθόν του με τους τοκογλύφους και τους Τούρκους με τα τσοντοκάναλα.

Η συνέχεια ήταν να αρχίσει με τις πλάτες της Ν.Δ. να στήνει κομματικό μηχανισμό μέσω τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να κτυπήσει το αληθινό εθνικιστικό κίνημα. Θα μπορούσα να πω και άλλα … Νομίζω φτάνουν αυτά και δείχνουν καθαρά πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτό που λένε εθνικός χώρος.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Σ.Γ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Exit mobile version