Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στίγκας κατά Βελόπουλου – Το κατάντημα του Εθνικιστικού χώρου

Στίγκας κατά Βελόπουλου – Το κατάντημα του Εθνικιστικού χώρου – ΚΑΝΕΝΑΣ συνεργάτης του Μιχαλολιάκου δεν μπήκε στην βουλή.

Η διαμάχη του Βελόπουλου με τον Στίγκα για την πρωτοκαθεδρία του Εθνικού χώρου μόνο θλίψη προκαλεί στους Αληθινούς Εθνικιστές. Ο ένας προελεύσεως ΠΑΣΟΚ μέχρι ΝΔ του Σαμαρά και ο άλλος από ΝΔ και Καρατζαφέρη μέχρι Λεβέντη. Τρώγονται μέσα στην Βουλή για το ποιος εκπροσωπεί τους Έλληνες Εθνικιστές. Χαρακτηριστικό της διαμάχης τους το παρακάτω από όσα ειπώθηκαν προ ημερών στην βουλή:

«Πάει πολύ να μας κατηγορεί εμάς ο Βελόπουλος που έχει ψηφίσει Μνημόνια, έχει καταδικάσει τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή. Αποδεδειγμένα είναι καταδικασμένος με αμετάκλητη απόφαση», αντέτεινε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, κάτω από τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης. «Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα. Είναι απατεώνας, κοροϊδεύει. Υπάρχει καταδικαστική αμετάκλητη απόφαση. Πουλάει ό,τι θέλει, επιστολές μαντζούνια. Έχει φάει πολλά πρόστιμα. Έχει πληρώσει τίποτα από αυτά; Εγώ απατεώνας ποτέ δεν ήμουνα. Εμείς έχουμε ήθος και ευπρέπεια. Μας βρίζουν τα τρολ μέσα από το κανάλι του κ. Βελόπουλου, που πληρώνει ανθρώπους να το κάνουν αυτό», είπε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».

Για απατεώνα κατηγορεί ο Στίγκας τον Βελόπουλο. Δεν είναι απατεώνας όποιος χρησιμοποιεί το όνομα άλλου κόμματος, του οποίου η ηγεσία είναι στην φυλακή, για να πάρει τους ψήφους του; Αυτό δεν είναι απάτη;

Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από την εφημερίδα του Χατζηνικολάου και όχι μόνον, αφού όλα τα ΜΜΕ έλεγαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον Στίγκα, πράγμα τελείως αναληθές! Ιδού τι έγραφε για δήθεν υπόγειες διαδρομές ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με Στίγκα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του Χατζηνικολάου:

 REAL NEWS:Οι «Σπαρτιάτες» κατάφεραν να μπουν στη Βουλή, καθώς στις εκλογές της 25ης Ιουνίου κατέβασαν ψηφοδέλτια τα οποία απαρτίστηκαν από ανθρώπους με λευκό ποινικό μητρώο και οι οποίοι δεν είχαν κατηγορηθεί ποτέ για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, δεν αποτελεί μυστικό ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι ήταν καθ’ όλα ενεργοί κατά την περίοδο που το ναζιστικό κόμμα είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Για την ακρίβεια, αρκετοί από τους υποψηφίους των «Σπαρτιατών» ήταν ενταγμένοι στις τοπικές οργανώσεις που είχαν δημιουργήσει ανά την Ελλάδα οι χρυσαυγίτες.”

Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΔΩΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΓΚΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ … “ΘΥΜΩΜΕΝΟΥΣ”. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 … ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ;

 

 

Exit mobile version