Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πλασέμπο» Εθνικιστές στην Ελλάδα

Βλέποντας τα αποτελέσματα στις εθνικές εκλογές της Πορτογαλίας στο 99,01%, η κεντροδεξιά καταλαμβάνει 79 έδρες (29.5%), οι σοσιαλιστές 77 (28.7%) και το δεξιό εθνικιστικό 48 έδρες (18.1%). Το συμπέρασμα που ευκόλως εξάγεις από αυτό είναι πως τα εθνικιστικά ή ακροδεξιά-συντηρητικά λαϊκά κόμματα έχουν σημαντική άνοδο. Επίσης δικαιώνουν όλους αυτούς που πολέμησαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χ.Α τον στοχοποίησαν με ένα χαλκευμένο κατηγορητήριο και το παραδικαστικό εκτέλεσε τις εντολές του πολιτικού συστήματος, για να ανακόψει την ανοδική του πορεία.

Η γνήσια λαϊκή έκφραση του πηγαίου εθνικισμού του Έλληνα, μπήκε φυλακή! Ο Αρχηγός και οι βουλευτές μπήκαν φυλακή. Δεν ήταν εύκολο, πολλοί εγκατέλειψαν γιατί φοβήθηκαν. Αυτό που δεν κατάλαβαν ήταν πως με το να εγκαταλείψουν δεν θα γλίτωναν από το μένος του Συστήματος.

Η απουσία του γνήσιου  «αντίδοτου φαρμάκου» στον εκφυλισμό της Ελλάδας, από την βουλή, καλύφθηκε με υποκατάστατα. Ούτε καν με απλά, φθηνά, «γενόσημα» αλλά με εθνικισμό «Πλασέμπο» που διανέμει γενναιόδωρα η Νέα Δημοκρατία σε όσους φεύγουν από το «μπλέ κτήριο» αλλά θέλει να τους κρατήσει στην « μπλέ μάντρα της»

Ο Ελληνικός Εθνικισμός, με τα Ελληνικά σημεία αναφοράς και τους πολυετείς αγώνες ανθρώπων που στερήθηκαν την ελευθερία τους ή έδωσαν την ζωή τους εκφράζεται ιδεολογικά από ένα Κίνημα που όπως έγραψε ο ιδρυτής του «ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ» Η πολιτική του παρουσία στο μέλλον θα αποδείξει την δύναμη ισχύος που δίνει σε τέτοια Κινήματα η σταθερότητα και η διάρκεια δεκαετιών που δεν μπορεί να αποκτηθεί ξαφνικά και «ανέξοδα».

Χρίστος Χατζησάββας

Exit mobile version