Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 Ποιος “Εθνικισμός” και ποιοι “Εθνικιστές”;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – Ποιος “Εθνικισμός” και ποιοι “Εθνικιστές”;

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα ας μην ελπίζουμε σε καμία επανάσταση των ραγιάδων και ας θυμηθούμε τα λόγια του Κολοκοτρώνη “ακόμα τ’ άλογό σου μας πατά Μπραΐμη”. Εις ό,τι αφορά όμως τον κόσμο δυστυχώς η ξενόδουλη εξουσία είτε η αριστερά είτε η δεξιά είναι στην κυβέρνηση έχει μεταβάλει την Πατρίδα μας σε ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ και την οδηγεί ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Μόνο το 16% των Ελλήνων θέλει την εμπλοκή της Ελλάδος στο πόλεμο της Ουκρανίας 

Σύμφωνα με έρευνα για τον πόλεμο της Ουκρανίας που διενήργησε το think tank Europian Council on Foreign Relations (ECFR) μόνο το 16% των Ελλήνων πιστεύει σε ενεργή υπεράσπιση της Ουκρανίας στον πόλεμο με την Ρωσία.

Ακόμη το 48% των Ελλήνων σύμφωνα με την ίδια έρευνα πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει παίξει αρνητικό ρόλο στην υπόθεση του πολέμου της Ουκρανίας, ενώ μόνο ένα 13% θετικό! 

Μετά από τα στοιχεία αυτά, τα οποία δεν χωρούν αμφισβήτηση και αποτελούν ξεκάθαρη εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Δένδια ποδοπατεί την θέληση του Ελληνικού λαού εκτελώντας εντολές των Αμερικάνων και στέλνει μέχρι και πυραύλους και τεθωρακισμένα στους αμερικανοκίνητους Ουκρανούς για να κτυπούν τους Ρώσους.

Αγροτές: Από τις Βρυξέλλες στην Αθηνα μία διαπλοκή απόσταση 

Ζήσαμε πρόσφατα και την κωμωδία της δήθεν αγροτικής επανάστασης στην Αθήνα με πρώτα θύματα τους ίδιους τους αγρότες, που καπελώθηκαν από τους αγροτοπατέρες των κομμάτων και ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο. Δεν πρέπει να έχουν όμως παράπονο πήραν συγχαρητήρια από τον Μητσοτάκη και από την Αστυνομία… Σε αντίθεση με αυτούς, οι αγρότες σε όλο τον κόσμο έχουν επαναστατήσει, αφού βλέπουν ότι με την παγκοσμιοποίηση οδηγούνται στην ανέχεια και την πείνα. Ακόμη και στην Ινδία έγιναν δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις. Χαρακτηριστικά είναι και τα παρακάτω που διαβάσαμε για όσα έγιναν στις Βρυξέλλες. Με τρακτέρ και άλλα βαρέα οχήματα οι Βέλγοι αγρότες προελαύνουν στις Βρυξέλλες και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, προκειμένου να υποχρεώσουν τις εθνικές αρχές αλλά και τους αξιωματούχους της Ε.Ε. να τους ακούσουν. Αγροτικές κινητοποιήσεις μαίνονται ανά τη γηραιά ήπειρο. Το εκρηκτικό κόστος παραγωγής, οι φόροι που συνδέονται με την πράσινη μετάβαση και η νέα ΚΑΠ, πιέζουν τα εισοδήματα των αγροτών, που προειδοποιούν ότι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις καλλιέργειές τους. Πάνω από 1.000 τρακτέρ πολιορκούν την πόλη. Το μπλοκ που προπορεύεται έσπασε πριν από λίγο κιγκλιδώματα που είχε στήσει η αστυνομία και έφτασαν έξω από το κτίριο της Κομισιόν στη Rue de la Loi, ενώ έβαλαν φωτιά σε λάστιχα που έχουν πετάξει στον δρόμο.

Θα ξυπνήσουν επί τέλους οι Έλληνες αγρότες για να υπερασπιστούν το ίδιο το μέλλον τους ενάντια στα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και των διαφόρων συνδικαλιστών που τους έχουν ξεπουλήσει; 

Συνεχίζει το παραμύθι της περί της δήθεν συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ.

Μέσα σε όλα τα άλλα τι κι αν έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τον Ιούλιο του 2019, που η ΝΔ σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (δήλωση υπουργού Παπαδημά Καψή) άφησε με βρωμικό τρόπο εκτός βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φαίνεται ότι δεν την ξεχνά, ότι της έχει γίνει ψύχωση. 

Έτσι Υπουργός της ΝΔ, που λίγα χρόνια πριν καθύβριζε την ΝΔ είπε ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, υπήρξε «συνεργασία» του ΣΥΡΙΖΑ από τους βουλευτές της σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως η καταψήφιση της εκλογής Δήμα στην ΠτΔ, η οποία οδήγησε σε εκλογές, ενώ ανέφερε ότι ακόμη ότι αν δεν είχε αρνηθεί το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τον εκλογικό νόμο που ήθελε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που προέβλεπε και μείωση του ορίου εισόδου στην Βουλή, σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, με 9 βουλευτές.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ρίξαμε την κυβέρνηση του μνημονίου Σαμαρά – Βενιζέλου, που εκχώρησε εθνική κυριαρχία και αυτό ήταν το καθήκον μας και το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία, αλλά η Νέα Δημοκρατία και τα μνημόνια. 

Όσο για τα περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκ μέρους της Ν.Δ., δείχνουν τουλάχιστον θράσος, πολύ μεγάλο θράσος. Όταν αυτή η Ν.Δ. ήταν που ψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πριν λίγες ημέρες μαζί ψήφισαν τον νόμο για γάμο και υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές;

Πάντως όποτε πλησιάζουν εκλογές κάποιοι ορέγονται τις ψήφους των αγνών Ελλήνων πατριωτών και πολλών εθνικιστών χωρίς όμως Ιδεολογική Παιδεία, οι οποίοι εύκολα παρασύρονται από κάθε είδους τυχοδιώκτη. Τυγχάνει να είμαι ενεργός από το 1973 από ηλικίας 15 ετών σε αυτό που λέγεται εθνικός χώρος, ακροδεξιός χώρος ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον. Ε, λοιπόν, απ’ όλες αυτές τις μουτσούνες, που βγαίνουν και κάνουν τους “εθνοσωτήρες” δεν γνωρίζω κανέναν. Μου είναι όλοι άγνωστοι, όπως είναι άγνωστοι και στον ελληνικό λαό. Για να δικαιολογήσω αυτό το “κάθε λογής” θα σας πω χωρίς να αναφέρω ονόματα και να τους διαφημίσω, αφού είναι όντως ανώνυμοι, γυρολόγους των κομμάτων οι οποίοι προέρχονται από τους Ιαχωβάδες μέχρι την αριστερά, από πικραμένα παιδιά της Νέας Δημοκρατίας που έμειναν αδιόριστα και δεν πήραν καμία μίζα στα χρόνια της γαλάζιας εξουσίας μέχρι παλαιο-ΠΑΣΟΚους υμνητές φανατικούς του Ανδρέα Παπανδρέου! Υπάρχουν ακόμη και αρνητές της Φυλής, του “ΟΜΑΙΜΟΥ” του Έθνους, που παριστάνουν τους Εθνικιστές! Αυτό γιατί επικρατεί η αμάθεια και ο καιροσκοπισμός. Υπάρχουν επίσης από φανατικοί θρησκευόμενοι μέχρι και … άθεοι(!) και από φιλοσιωνιστές μέχρι αντισιωνιστές. Όλοι αυτοί ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο και μόνο για να μη γίνει τελικά τίποτε, για να μην υπάρξει ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, μας λένε ότι μπορούν δήθεν να ενωθούν! 

Με απλά λόγια ποιοι “εθνικιστές” και ποιος “εθνικισμός”; Ο Εθνικισμός στην Ελλάδα είχε σφραγίδα και όνομα και αυτήν την σφραγίδα την γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version