Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ των Τούρκων και των Τουρκογεννών Τατάρων ο φίλος του Μητσοτάκη Ζελάνσκι!

Ο Ζελένσκι που το κράτος τωνΑθηνών του στέλνει όπλα των Ελλήνων και ευθύνεται για τον αφανισμό της ελληνικής εθνικής κοινότητας της Ουκρανίας, την οποία είχε θέσει ο ίδιος υπό διωγμό πριν ακόμα την ρωσική εισβολή, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X έναν ύμνο για τον Ερντογάν και τους τουρκογενείς!

Έγραψε:

«Είμαι ευγνώμων στον Πρόεδρο Ερντογάν για τις προσπάθειές του να απελευθερώσει τους πολίτες μας από τη ρωσική αιχμαλωσία. Χάρη στη μεσολάβηση της Τουρκίας, έχουμε επιτύχει σημαντικά ανθρωπιστικά αποτελέσματα. Βασιζόμαστε τώρα σε περαιτέρω προσπάθειες.

Σήμερα, υπέβαλα μια λίστα με τους Ουκρανούς πολίτες μας, συμπεριλαμβανομένων των Τατάρων της Κριμαίας, που έχουν καταπιεστεί από τη Ρωσία στα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας και κρατούνται σε ρωσικές φυλακές και στρατόπεδα κάτω από εξαιρετικά σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες.

Πρέπει να τους απελευθερώσουμε όλους, τόσο πολεμιστές όσο και πολίτες, αυτούς που αιχμαλωτίστηκαν ενώ υπερασπίζονταν τον λαό τους και εκείνους που υφίστανται τη ρωσική καταστολή απλώς και μόνο εξαιτίας αυτού που είναι — Ουκρανοί, Τάταροι της Κριμαίας, όλοι.”

 

 

Exit mobile version