Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Elon Musk κατηγορεί το Μπάιντεν ότι ετοιμάζει νοθεία στις εκλογές!

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ προσμετρά επί του παρόντος, για εκλογικούς λόγουςόλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξαρτήτως υπηκοότητας! Δεδομένου ότι οι παράτυποι μετανάστες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Δημοκρατικές πολιτείες, οι ψήφοι μετατοπίζονται κατά 5% προς τα αριστερά, κάτι που είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη η ισορροπία δυνάμεων!”

Μία πραγματική βόμβα έριξε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Elon Musk, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Donald Trump, έντονα δυσαρεστημένος με τις πολιτικές των Δημοκρατικών.
Οι αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου Joe Biden και του Δημοκρατικού Κόμματος για τη μεταναστευτική πολιτική έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, πιστεύει και καταγγέλλει ο Musk.
«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ προσμετρά επί του παρόντος, για εκλογικούς λόγουςόλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξαρτήτως υπηκοότητας!
Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας μόλις ψήφισαν ομόφωνα για να ακυρώσουν μια τροπολογία που θα είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της καταμέτρησης παράτυπων μεταναστών για την κατανομή εδρών στο Κογκρέσο και τις ψήφους των εκλεκτόρων.
Δεδομένου ότι οι παράτυποι μετανάστες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Δημοκρατικές πολιτείες, οι ψήφοι μετατοπίζονται κατά 5% προς τα αριστερά, κάτι που είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη η ισορροπία δυνάμεων!
Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Biden προχωρά μαζικά σε εισδοχή μεταναστών ενώ ταυτόχρονα κάνει τόσο λίγες απελάσεις», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικού δικτύωσης X.
Για χρόνια, οι νότιες πολιτείες και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκονται σε αντίθεση για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.
Η πιο έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην πολιτεία του Τέξας, όπου οι αξιωματούχοι ζητούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και μιλούν ενάντια στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα.
Ο Musk έχει εκφράσει νωρίτερα την υποστήριξή του στις αρχές του Τέξας.

Κατηγορεί τον Biden για προδοσία

Ο Musk έχει επικρίνει επανειλημμένα την κυβέρνηση Biden για τη μαζική παράνομη μετανάστευση, προειδοποιώντας ότι ένα καταστροφικό γεγονός ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα.
Αφού αποκαλύφθηκε ότι επί Biden έχουν εισέλθει κρυφά σε 43 πόλεις των ΗΠΑ περίπου 320.000 παράτυποι μετανάστες ο Musk αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία ήττας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές.

Exit mobile version