Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Άγιος Παντελεήμονας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και  η εγκληματικότητα των αλλοδαπών 

Ο Άγιος Παντελεήμονας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και  η εγκληματικότητα των αλλοδαπών 

Ένα από τα κύρια θέματα, το οποίο απασχολεί την δίκη μας και για το οποίο μας κατηγορούν οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρενέβη στον Άγιο Παντελεήμονα υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων. Η Ν.Δ. είχε υποσχεθεί ότι θα “καθαρίσει” την περιοχή και φυσικά είπε ψέματα όπως και για τόσα άλλα θέματα… Τελικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει πλέον στον Άγιο Παντελεήμονα, που θυμίζει ασιατική πόλη και οι δολοφονίες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. “Η δημοκρατία νίκησε” με την καταδίκη μας κι ένας ακόμη νεκρός προστέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως έγινε γνωστό δεν μπόρεσε τελικά να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε ο 35χρονος ο οποίος πυροβολήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα από ομάδα ατόμων. Ο άτυχος άντρας που ήταν αλλοδαπός με καταγωγή από το Ιράν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μαγαζί με ναργιλέδες στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, όταν άγνωστοι πέρασαν από το σημείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του αλλοδαπού, με αποτέλεσμα να τον πετύχουν στο κεφάλι. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, με ισχυρή δύναμή της να έχει σπεύσει στην περιοχή, όπου διενεργεί έρευνες κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Το θύμα ήταν Ιρανός, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος  φέρεται να δέχτηκε τα πυρά των δραστών μετά από διαπληκτισμό. Στο σημείο έφτασαν πρώτοι δικυκλιστές του ΕΚΑΒ που τον σταθεροποιήσαν και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο της υπηρεσίας.

Exit mobile version