Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Είναι να γελάς με αυτό το οποίο παρουσιάζεται ως η δημόσια ζωή της χώρας και πιο πολύ απ’ όλα από τις μεταμορφώσεις της σχεδόν μαγικές των δημοσιογράφων, οι οποίοι από φανατικοί κομμουνιστές ή χουντικοί μετατρέπονται σε καλά παιδιά του Συστήματος, τα οποία μεταφέρουν την γραμμή της εξουσίας στρογγυλεύοντας τα πάντα… 

Αυτό το γράφουμε, λαμβάνοντας αφορμή από τους δυο βασικούς σχολιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και το παρελθόν τους. Ο ένας ήταν ένα ταλαντούχο παιδί της ΚΝΕ, που άρχισε την καριέρα του στον “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ”.

Μάλιστα όταν έγινε η καταστροφή του Τσέρνομπιλ, η οποία γέμισε λευχαιμία την Ευρώπη και την Ελλάδα, αφού το ραδιενεργό νέφος απλώθηκε, αυτός έγραφε να τρώμε ελεύθερα ραπανάκια και μαρούλια γιατί δεν κινδυνεύουμε!Φαίνεται πως ο σοβιετικός “αγιασμός” εξουδετέρωνε τα πάντα… Τώρα είναι ένα καλό παιδί του Συστήματος και ένθερμος υπέρμαχος της πολιτικής Μητσοτάκη. Ο συνομιλητής του με τον οποίο ποτέ δεν διαφωνεί ήταν δημοσιογράφος στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” επί των ημερών του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, εφημερίδα ως γνωστόν η οποία χαρακτηριζόταν ως αυθεντικά δεξιά. Τώρα και αυτός, αφού πρώτα πήγε στο συγκρότημα Λαμπράκη και έβγαλε από πάνω του την δεξιά, παριστάνει τον σοβαρό αναλυτή και υπέρμαχο της κυβερνήσεως. 

Όλα αυτά για να καταλάβετε ότι ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο μέσω των ΜΜΕ, στον οποίο πρωταγωνιστές είναι μέτριοι ηθοποιοί, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους με το αζημίωτο φυσικά και όχι για ψωμί, αλλά για παντεσπάνι και χαβιάρι.

Exit mobile version