Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ 52 ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ

ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ 52 ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ

Μέγα πολιτικό θέμα στο χώρο της δεξιάς, με τον οποίο τονίζουμε, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν και συνεχίζει να κάνει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δηλώνει παράταξη εθνικιστική και αντικαπιταλιστική, μέγα θέμα ο νόμος για τον γάμο και την υιοθεσία των ομοφυλοφίλων. Για να σώσουν τα προσχήματα ή αλλιώς τα ψηφαλάκια τους, ο Μητσοτάκης επέτρεψε σε κάποιους να απέχουν ή να ψηφίσουν όχι χωρίς καμία συνέπεια, αφού είχε εξασφαλίσει ότι με τους ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει ο νόμος, όπως είχε περάσει και το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Για κάποιους αυτό σημαίνει ότι αυτοί που ψήφισαν όχι ή αποχή έσωσαν την τιμή της παράταξης και έγραψαν τα παρακάτω:  

“Οἱ 52 βουλευτές τῆς ΝΔ πού ἔσωσαν τήν τιμή τῆς παρατάξεως: 

“ΕΙΝΑΙ ἡ πρώτη στά κοινοβουλευτικά χρονικά τῆς Μεταπολιτεύσεως φορά πού νομοσχέδιο, τό ὁποῖο προωθεῖ Κυβέρνησις, καταψηφίζεται ἀπό τό 1/3 τῶν βουλευτῶν τῆς κυβερνητικῆς παρατάξεως. Αὐτό συνέβη τά μεσάνυκτα τῆς Πέμπτης καταδεικνύοντας τήν δυσαρέσκεια πού ὑπάρχει ἐντός τῆς Νέας Δημοκρατίας γιά τήν ὑπερψήφιση τοῦ νόμου πού ἐπιτρέπει εἰς τό ἑξῆς μεταξύ ἄλλων τόν γάμο μεταξύ τῶν ὁμόφυλων ἀλλά καί τήν πιό ἔντονη δυσφορία τῆς ἐκλογικῆς βάσεως τοῦ κυβερνῶντος κόμματος.”

Και το ερώτημα που τίθεται είναι:  Ποιάς παράταξης; Των ορφανών του Σημίτη, των πρώην Κνιτών και ΠΑΣΟΚων; ή των ανοικτά παντρεμένων με άντρες στελεχών της κυβερνήσεως; Παράταξη δεν υπάρχει, ας σταματήσει το παραμύθι.

Από την άλλη πλευρά αν έσωσαν την “τιμή” γιατί ξαναγύρισαν με τους μη έχοντες Τιμή συναδέλφους τους στην Νέα Δημοκρατία κι όλοι μαζί είναι τώρα στο ίδιο κόμμα;  

Exit mobile version