Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με KANENAN! 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με κανέναν! 

Ήδη είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού δεν απομένουν παρά μόνο δύο μήνες και λίγες ημέρες μέχρι τις Ευρωεκλογές και έχουν αρχίσει διάφοροι τύποι άλλοι πονηροί και ρυπαροί και άλλοι απλά εκμεταλλευτές των περιστάσεων να καπηλεύονται το όνομα, την παράδοση, τον μύθο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ισχυρίζονται ότι τους στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλους! 

Η πολιτική απάτη με τους “Σπαρτιάτες”, που γύριζαν οι πολιτευτές τους στα χωριά και έλεγαν ότι δεν υπάρχει πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτοί είναι στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί. Όλοι οι πιστοί στην Ιδέα του αληθινού Εθνικισμού, που είναι υπερήφανος και δεν απολογείται στους εθνοπροδότες, έχουν καθήκον να ενημερώσουν τον λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εκπροσωπείται από γυρολόγους και τυχοδιώκτες, οι οποίοι συνεργάζονται με κάθε είδους πολιτικό απόβλητο του κατεστημένου. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ.

 

Exit mobile version