Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Βιβλίο της Ρεπούση και η Χρυσή Αυγή

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΝΤΑΙ ΣΕ … ΗΡΩΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ … ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 2007:

οι 300 έκαψαν το βιβλίο Ιστορίας

Posted on 25/03/2007 by roidis

Κάψιμο του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού από λεβέντες της «Χρυσής Αυγής» μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης το Σάββατο στο Σύνταγμα. Όλοι εμείς νιώθουμε περήφανοι με το μεγαλείο και την ανδρεία της Πατριωτικής αυτής πράξης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έβγαλε στο προσκήνιο το αίσχος του βιβλίου της Ρεπούση 

Ήτανε τον Ιανουάριο του 2007 όταν στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην κεντρική του ομιλία για την επέτειο των Ιμίων, ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πήρε την πρωτοβουλία και έκαψε δημόσια το προκλητικό για την εθνική μνήμη βιβλίο της Ρεπούση. Η πράξη αυτή ήταν μία πρωτοβουλία δική του με πλήρη γνώση ότι το θέμα του καψίματος βιβλίου θα πάρει διαστάσεις από τα ΜΜΕ. Και πράγματι έτσι έγινε. Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων και των τηλεοπτικών ρεπόρτερ και πράγματι το θέμα έπαιξε στα δελτία ειδήσεων εκείνης της ημέρας! 

Επίσης, στην μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου πετάχτηκαν φέιγ βολάν κατά του βιβλίου της Ρεπούση και ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος σε ζωντανή σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το οποίο παρουσίαζε η κυρία Μπιζόγλη πήρε θέση κι ανέφερε τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους έγινε αυτή η συμβολική πράξη. 

Όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί κάποιοι δεν θέλουν να ακούγεται η Αλήθεια και τα έργα και τους αγώνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προσπαθούν να τα καπηλευτούν με κάποια άρθρα που έγραψαν στο διαδίκτυο. Άλλο το πληκτρολόγιο και άλλο το πεζοδρόμιο κύριοι… 

Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ) ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ(ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ) ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

Exit mobile version