Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι ελεύθερο το διαδίκτυο; 

Είναι ελεύθερο το διαδίκτυο; 

Όπως δημοσιεύθηκε πρόσφατα η εταιρεία ΜΕΤΑ που ελέγχει το facebook, το instagram και άλλες εφαρμογές ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές, δηλαδή για παραπληροφόρηση και λογοκρισία… την οποία έχει γνωρίσει πολύ καλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Λογοκρισία με την απόλυτη ελευθερία από το ελληνικό κράτος και την σχετική εταιρεία ορφανών του Μαρξ, που ελέγχουν το facebook στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είναι γνωστό ότι το facebook που σήμερα ονομάζεται ΜΕΤΑ λογοκρίνει σκληρά τις εθνικές ιδέες και οτιδήποτε κατά την κρίση του θεωρεί ότι είναι “ρατσιστικό” ή “φασιστικό”. Αντίθετα μέσα από αυτό συντελούνται κάθε είδους παράνομες πράξεις μέχρι και καταγγελίες υπάρχουν για εμπόριο ναρκωτικών!

Για να αντιληφθείτε τον όγκο της λογοκρισίας εις βάρος κυρίως των εθνικιστών από τον μηχανισμό αυτό, που ασφαλώς ελέγχεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, μέσα μόνο στο 2023 η αποκαλούμενη και αστυνομία του ιντερνέτ κάποιων δήθεν ανεξάρτητων οργανισμών εμπόδισε τους συνδρομητές του δικτύου να δουν πάνω από 70 εκατομμύρια αναρτήσεις τις οποίες θεώρησαν ακατάλληλες γιατί ήταν αντίθετες προς το πνεύμα φυσικά της παγκοσμιοποίησης και της “πολιτικής ορθότητος”.  

Exit mobile version