Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Ο Μάκης Βορίδης, ο κάποτε εκλεκτός του Λεπέν και του Παπαδόπουλου μόλις πριν από λίγες ημέρες, διαβεβαίωνε πως δεν τίθεται θέμα με την  υποψηφιοτητα της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και πως η Άννα Μισέλ θα είναι κανονικά στο ευρωψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη!

»Κανένα θέμα υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου», στις 7 Μαρτίου, μιλώντας στο Action24…

Τώρα ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας την υπόθεση της διαρροής των e-mail, ανέφερε: «Η έρευνα ανέδειξε τις ευθύνες, οι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο και οδήγησαν σε παραιτήσεις. Όταν γίνεται κάτι κακό, ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει»! …

Εν τω μεταξύ … Ποινική έρευνα για τη μαζική διαρροή διευθύνσεων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) Ελλήνων του εξωτερικού με αποτέλεσμα τον «βομβαρδισμό» αποδήμων με email απ’ την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. ενόψει των Ευρωεκλογών διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γ. Νούλης, θα ερευνηθούν τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

 

 

Exit mobile version