Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΛΑΣΠΗ από το Documento κατά Μιχαλολιάκου

ΛΑΣΠΗ από το Documento κατά Μιχαλολιάκου -Ουδέποτε καταδικάστηκε για  βόμβες

Δεν ξεχνούν τον ιδρυτή της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Μιχαλολιάκο, ο οποίος οδήγησε τέσσερις φορές το Εθνικιστικό Κίνημα στην βουλή οι αριστεροί και έτσι συνεχίζουν την λάσπη παρ’ όλο το γεγονός ότι με στρατιά ψευδομαρτύρων τον έκλεισαν στην φυλακή. Έτσι αναφέρονται συκοφαντικά σε γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν… 46 χρόνια! Αυτό και μόνο κάνει εξαιρετικά δύσκολο στο να εξακριβώσει κανείς την αλήθεια για τα γραφόμενά τους. Χαρακτηριστικά έγραψαν την Κυριακή που πέρασε: 

Documento: “Οταν οι φασίστες έβαλαν βόμβες σε σινεμά στο κέντρο της Αθήνας”:

“Σαράντα έξι χρόνια από τη βομβιστική επίθεση στον κινηματογράφο Ελλη στο κέντρο της Αθήνας στις 11 Μαρτίου 1978.

Ημέρα μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Ευρώπη καθιερώθηκε η 11η Μαρτίου μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μαδρίτη το 2004, ως φόρος τιμής στους 191 νεκρούς και τους 1.800 τραυματίες του πρώτου μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτή η θλιβερή επέτειος μας θύμισε τη βομβιστική επίθεση στον κινηματογράφο Ελλη στο κέντρο της Αθήνας στις 11 Μαρτίου 1978, σαράντα έξι χρόνια πριν … 

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, τρεις μήνες μετά την πρώτη επίθεση, παρόμοιος μηχανισμός εξερράγη στον κινηματογράφο Ρεξ στην Πανεπιστημίου και πάλι κατά την προβολή σοβιετικής ταινίας («Ο πόλεμος σε όλα τα μέτωπα»). Και στις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις η έκρηξη σημειώθηκε σε γεμάτες κόσμο αίθουσες, λίγα λεπτά μετά το διάλειμμα. Οι τραυματίες από την έκρηξη στο Ρεξ ήταν δεκαπέντε, με λιγότερο σοβαρά τραύματα οι περισσότεροι.

Τον Ιούλιο έγιναν συλλήψεις μελών ακροδεξιών οργανώσεων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις και ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ο τότε έφεδρος αξιωματικός Νίκος Μιχαλολιάκος (της Χρυσής Αυγής), ο οποίος θεωρήθηκε ο κύριος υπεύθυνος για την προμήθεια εκρηκτικού υλικού από τον στρατό. Αυτός και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έπεσαν στα μαλακά με φυλακίσεις μηνών παρά τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους βάραιναν, ευνοημένοι από το τυχαίο γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Ηταν η πρώτη φορά που ο Μιχαλολιάκος πέρασε την πόρτα της φυλακής.”

Στην πραγματικότητα ουδέποτε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε για τις βόμβες στους Κινηματογράφους, ούτε για προμήθεια βέβαια των εκρηκτικών υλών γι’ αυτές. Συνεχίζουν όμως τα ψέματα. Γιατί αλήθεια να κτυπούν έναν “πολιτικά νεκρό” όπως λένε;

Exit mobile version