Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελλάδα”: Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης με τις ευλογίες της Ν.Δ.

“Από το 1974 μέχρι σήμερα μονίμως η Ν.Δ. υμνεί την αριστερά. Ποιός ξεχνά την μεσίστια Σημαία στην Ακρόπολη για τον Μανώλη Γλέζο και για τον καπετάν Γιώτη στα στρατόπεδα; Το μόνο κόμμα, που μίλησε μέσα στην Βουλή για το ένοχο παρελθόν και τις προδοσίες της ηγεσίας των μπολσεβίκων στην Ελλάδα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!” 

Σε κάθε ευκαιρία οι αγορητές της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν ότι τιμούν και σέβονται τους αγώνες της αριστεράς. Αυτό γιατί είναι “από χέρι” ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ ηττημένη από την αριστερά. Και την ίδια στιγμή με θράσος χιλίων πιθήκων, ζητούν την ψήφο των αντικομμουνιστών για να φύγει η αριστερά!

Και την παίρνουν, γιατί η “εθνικοφροσύνη” πολλών Ελλήνων δεν έχει έρισμα ιδεολογικό και Εθνικό, αλλά είναι ένα δημιούργημα ενός στείρου αντικομμουνισμού αμερικανόφερτου της εποχής του ψυχρού πολέμου. Δεν πάει πολύ καιρός που στο μνημόσυνο για τους ηρωϊκούς νεκρούς του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ήταν και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας! Και πάρα ταύτα, μόλις λίγους μετά δήλωσε ο Μητσοτάκης για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου:  “Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας.” 

Κανένα Έθνος δεν χαμήλωσε τις Σημαίες του και ούτε φυσικά μπορεί να το εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τον θάνατο ενός κομμουνιστή ηγέτη διέταξε να είναι μεσίστιες οι Σημαίες. Για τον θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη διετάχθησαν όλα τα Στρατόπεδα να έχουν μεσίστιες τις Σημαίες, τα Στρατόπεδα ενός Στρατού εναντίον του οποίου είχε πολεμήσει ο Χαρίλαος Φλωράκης!

Μόνιμο το κόμπλεξ της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην αριστερά. Και φυσιολογικό γιατί το κόμμα αυτό δεν είχε ποτέ ιδεολογία και το μόνο που το ενδιήφερε ήταν η εξουσία και η λεηλασία του κράτους.

Υ.Γ.: Για την ιστορία δεν είναι μόνον η Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλα τα αστικά κόμματα, που έχουν υποταχθεί στην αριστερά με αποτέλεσμα την ιδεολογική και πολιτική της κυριαρχία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Το μόνο κόμμα, που μίλησε μέσα στην Βουλή για το ένοχο παρελθόν και τις προδοσίες της ηγεσίας των μπολσεβίκων στην Ελλάδα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Exit mobile version