Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφαγή στην Μόσχα: Έρχεται η μητέρα όλων των μαχών;

Σφαγή στην Μόσχα: Έρχεται η μητέρα όλων των μαχών; 

 “H Ρωσία ανακοίνωσε κήρυξη πολέμου κατά  Ουκρανίας και Δύσεως που εμπλέκεται στην σύγκρουση ανάμεσα στις οποίες δυστυχώς είναι και η Ελλάδα ενάντια στην θέληση του Eλληνικού λαού .”

Έχουν ξεπεράσει τους 100 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στην Μόσχα. Το σενάριο για επίθεση του ISIS κατέρρευσε, ενώ από την άλλη πλευρά καμία εξήγηση δεν δίνει η Ουάσιγκτον για το γεγονός ότι πριν λίγες μόλις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου 2024 είχε προειδοποιήσει τους πολίτες των ΗΠΑ να απομακρυνθούν από την Ρωσία γιατί αναμένεται μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα! Ήδη στα κανάλια της Δύσεως επικρατεί σιγή ασυρμάτου και τα ενταύθα κανάλια δεν μεταδίδουν ειδήσεις από την Ρωσία όπως και τα διεθνή ΜΜΕ…

Στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας δημοσιεύθηκε βίντεο από την ανάκριση ενός από τους σφαγείς της Μόσχας στο οποίο παραδέχεται ότι πήρε μισό εκατομμύριο ρούβλια για να σκοτώσει όποιον έβλεπε μπροστά του! Αποκλείστηκε επίσης και το σενάριο για ιδεολογικό υπόβαθρο και είναι δεδομένο ότι πρόκειται για συμμορία δολοφόνων του υποκόσμου με συγκεκριμένο σχέδιο διαφυγής προς την… Ουκρανία! Ο τρομοκράτης μάλιστα δήλωσε ότι μπήκε στην Ρωσία μέσω της Τουρκίας στις 4 Μαρτίου 2024. Όπως φαίνεται το θέμα δεν θα κλείσει εύκολα και οι ψευδολογίες των δυτικών ότι ήταν προβοκάτσια που είχε στήσει ο Πούτιν αποδεικνύονται ότι δεν έχουν καμία βάση. Εν τω μεταξύ η Ρωσία ανακοίνωσε κήρυξη πολέμου κατά της Ουκρανίας και των δυτικών δυνάμεων που εμπλέκονται στην σύγκρουση ανάμεσα στις οποίες δυστυχώς είναι και η Ελλάδα ενάντια στην θέληση του ελληνικού λαού και του εθνικού μας συμφέροντος. 

Δεν αποκλείεται να ευρισκόμεθα προ μεγάλης κλιμακώσεως η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μία παγκόσμια κρίση στην οποία μέχρι τον λαιμό δυστυχώς είναι μπλεγμένη η πατρίδα μας. 

Exit mobile version