Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

103 κιλά χασίσι με το περιπολικό της Αστυνομίας… Το οδηγούσε Αρχιφύλακας της …Διώξεως Ναρκωτικών!

103 κιλά χασίσι με το περιπολικό της Αστυνομίας…

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα Αρχιφύλακας, που είχε φορτώσει στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας 19 δέματα με ναρκωτικά συνολικού βάρους 103 κιλών! Αυτό είναι ένα γεγονός, που έρχεται σε συνέχεια για τις στενές και αγαστές σχέσεις που έχουν Αστυνομικοί, ακόμη και Αξιωματικοί, με κυκλώματα του υποκόσμου, τα οποία καλύπτουν…

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την σύλληψη του επικεφαλής των αποθηκών του Λιμενικού Σώματος απ’ όπου αυτός έπαιρνε κοκαΐνη την οποία αντικαθιστούσε με αλεύρι και την διοχέτευε μετά στις πιάτσες των πρεζάκηδων πολυτελείας, αφού όπως έγινε γνωστό ήταν εκλεκτής ποιότητος. 

Τότε είχε τεθεί το ερώτημα και από την ιστοσελίδα μας ποιος τον είχε διορίσει εκεί; Αφού η θέση ήταν περιζήτητη και άκρως κερδοφόρα απ’ ό,τι αποδείχθηκε. Φυσικά και είχε πολιτικό μέσον… το οποίο δεν αποκαλύφθηκε ποτέ! Είναι προφανές ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Όσο για τον Αρχιφύλακα με τα 103 κιλά χασίσι υπηρετούσε δεν είναι αστείο, στο Τμήμα Διώξεως Ναρκωτικών και συνοδηγός του όταν συνελήφθη ήταν ένας… Αλβανός.

Υ.Γ.: “Εμπλοκή αστυνομικών σε σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς αποκαλύπτει η ετήσια απολογιστική έκθεση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων … Όπως προκύπτει από τα στοιχεία οι διώξεις σε αστυνομικούς και επίορκους δημοσίους υπαλλήλους για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις αυξήθηκαν πάνω από 200%. Οι περισσότερες υποθέσεις που ήρθαν στο φως όπως αποκαλύπτει και η εφημερίδα «Καθημερινή» αφορούσαν σε συμμετοχή ένστολων σε κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.
powered by Rubicon Project”

 

Exit mobile version