Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βασίλης Στίγκας, Χρυσή Αυγή και “Σπαρτιάτες”

Βασίλης Στίγκας, Χρυσή Αυγή και “Σπαρτιάτες”: Καμία σχέση της Χρυσής Αυγής με τον Στίγκα και τους βουλευτές του

Διαμαρτύρεται ο Στίγκας, που όπως ο Οδυσσέας “πολλών είδε άστεα”, αυτός πολλά είδε κόμματα, καθώς και οι βουλευτές του εναντίον δημοσιογράφου, που τον θεωρεί επίγονο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό εξώδικο από το κόμμα “Σπαρτιάτες” και τον Βασίλη Στίγκα, έλαβε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Η δημοσιογράφος είχε προχωρήσει σε δημόσια ανάρτησή της στο facebook στην οποία χαρακτήριζε το εν λόγω κόμμα ως “επίγονους χρυσαυγιτών” στις 2 Μαρτίου.

Ο Βασίλης Στίγκας και οι βουλευτές/ βουλεύτριες των «Σπαρτιατών» καλούν την δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη να ανακαλέσει εντός τριών ημερών τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των χρυσαυγιτών» σε σχετική ανάρτησή της για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαμαρτυρόμαστε και εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες κατά της δημοσιογράφου γιατί μας συγχέει με έναν γυρολόγο των κομμάτων τον οποίον βοήθησε ένας πρώην χρυσαυγίτης και όχι χρυσαυγίτης! Και δηλώνουμε ότι είναι άκρως προσβλητικό για εμάς που παραμένουμε πιστοί και συνεπείς στην ιδεολογία μας να μας συγχέει με έναν άνθρωπο, που πέρασε από όλα σχεδόν τα κόμματα και βέβαια δεν τόλμησε ποτέ να περάσει το κατώφλι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί ποτέ δεν δεχόμασταν στις τάξεις μας γυρολόγους. 

Exit mobile version