Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

OI ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Αμερικανός απόστρατος Συνταγματάρχης Σκότ Ρίτερ:  “Τα στοιχεία δείχνουν την Ουκρανία και τη CIA πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα”.

Πόλεμος κατασκόπων  χωρίς τέλος, νέες πληροφορίες για την  επόμενη ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα μεταξύ ΗΠΑ-Βρετανίας και Ρωσίας. Ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, απόστρατος Συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, δείχνει την βρετανική υπηρεσία MI6 και την CIA πίσω από σε αυτό που συνέβη στο Κρόκους Χωλ στην περιοχή της Μόσχας.

«Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Ρωσία διέφυγαν από τη Ρωσία στην Ουκρανία κοντά στο Μπέλγκοροντ και συνδέονται άμεσα με μουσουλμανικά στοιχεία που πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας.Ήταν από το ISIS ή όχι; Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η MI6/CIA συμμετείχε σε αυτό», έγραψε στο X ο απόστρατος Συνταγματάρχης Μακ Γκρέγκορr στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο.

Ο έτερος Αμερικανός απόστρατος Συνταγματάρχης Σκότ Ρίτερ δήλωσε για το ίδιο θέμα : 

“Τα στοιχεία δείχνουν την Ουκρανία και τη CIA πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα”.

Οι δηλώσεις των δύο απόστρατων Αξιωματικών, αν και εφόσον επαληθευτούν σημαίνουν ότι ΗΠΑ και Ρωσία κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε μια μετωπική σύγκρουση, στο ουκρανικό έδαφος, κάτι που θα φέρει πιθανόν παγκόσμια πολεμική κρίση, πολύ πιο σύντομα από ότι πιστεύουν πολλοί.”

Exit mobile version