Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων 

Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων 

Κατ’ αρχάς ένα ερώτημα: Πως ξαφνικά και γιατί οι ομοφυλόφιλοι έγιναν ομόφυλοι και ο γάμος ομοφυλοφίλων έγινε γάμος ομοφύλων; Τους ενοχλούν οι λέξεις οι οποίες εχρησιμοποιούντο από αυτούς τους ίδιους μέχρι τώρα; Είναι προφανές ότι στρογγυλεύουν τα πράγματα όσο μπορούν ακόμη και δημιουργώντας νέες λέξεις με σκοπό να επιβάλουν νέες έννοιες και να διαγράψουν παραδόσεις και ήθη πολλών ετών, αιώνων μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

Πολύ σωστά ελέχθη στην Βουλή ότι ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός

και ότι για να προχωρήσουν σε αυτόν θα έπρεπε να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Στο σχετικό άρθρο το αναφερόμενο περί της προστασίας της οικογένειας, αναθεώρηση, η οποία δεν έγινε.

Είναι γνωστό ότι το Σύνταγμα του 1975, το οποίο αποτελούσε μία επαναφορά κατ’ ουσίαν του Συντάγματος του 1952 με εξαίρεση το θέμα του Βασιλέως, όταν ο νομοθέτης αναφερότανε στην έννοια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν εννοούσε πατέρας 1 πατέρας 2 ούτε μητέρα 1 και μητέρα 2, αλλά πατέρας, μητέρα και τέκνα! Έτσι λοιπόν αποτελεί ωμή παραβίαση της προθέσεως του νομοθέτη και της Βουλής των Ελλήνων που ψήφισε το Σύνταγμα το νομοθέτημα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ περί γάμου ομοφυλοφίλων, τους οποίους αποκαλούν ομοφύλους και στην αρχαία ελληνική γλώσσα τους έλεγαν αλλιώς …

Exit mobile version