Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για την άνοδο της “ακροδεξιάς” στην Ευρώπη – Η περίπτωση της Ελλάδος

Για την άνοδο της “ακροδεξιάς” στην Ευρώπη 

Στις εκλογές της Πορτογαλίας προ ημερών 48 έδρες απέσπασε το ακροδεξιό κόμμα “Τσέγκα”, το οποίο έχει επικεφαλής έναν πρώην τηλεαστέρα με το όνομα Βεντούρα, όνομα το οποίο ως γνωστόν έχουν όσοι Εβραίοι της Ιβηρικής Χερσονήσου βαπτίστηκαν Χριστιανοί. Μη ξεχνάμε ότι και το ενταύθα κομμουνιστικό κόμμα στα πρώτα του βήματα είχε έναν βουλευτή με το όνομα Βεντούρα… Σύμπτωση λέτε; 

Από την άλλη πλευρά, στην Γαλλία η Λεπέν έχει στις γραμμές της από εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ μέχρι μαύρους και ασιάτες. Στην Ιταλία η Μελόνι είναι το καλό παιδί της Ε.Ε. και έχει πλέον αποκηρύξει τον φασισμό του οποίου υπήρξε ένθερμος θιασώτης και έγραφε ύμνους για τον Μουσολίνι. Στην Γερμανία τα ίδια και χειρότερα. Πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος μία λεσβία παντρεμένη με γυναίκα που έχουν υιοθετήσει παιδιά και τα ίδια συμβαίνουν και σε πολλές άλλες χώρες. 

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους “ακροδεξιοί” δεν ενοχλούν το Σύστημα και είναι πολύ βολικοί για να περνούν τα σχέδιά τους. Αυτό βέβαια ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ψηφοφόρων των κομμάτων αυτών, που είναι αγνοί πατριώτες και εθνικιστές, αλλά δυστυχώς δεν έχουν διέξοδο γιατί το Σύστημα απαγορεύει κάθε αληθινό εθνικιστικό κίνημα με μη ελεγχόμενη ηγεσία όπως έκανε στην Ελλάδα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Τώρα ετοιμάζουν “ακροδεξιά” στην Ελλάδα με τον Βελόπουλο, τον οποίο κατηγόρησε ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Νατσιός ότι είναι καταδικασμένος απατεώνας.

Έτσι θα έχουμε μία “ακροδεξιά” με ηγεσία έναν πρώην ένθερμο οπαδό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε πολιτευτεί σε αυτοδιοικητικές εκλογές με έναν καταδικασμένο τοκογλύφο με καταθέσεις 500.000 ευρώ στο εξωτερικό και βεβαίως γνωστό για τις επιστολές του Χριστού και τις κηραλοιφές που πουλούσε και πουλάει, οι οποίες δήθεν γίνονται στο Άγιο Όρος και μη ξεχνάμε ότι ψήφισε μνημόνιο και προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία επί Σαμαρά. 

Πρόκειται, λοιπόν, για γενικότερο σχέδιο παγιδεύσεως και αποπροσανατολισμού των πατριωτικών και εθνικών δυνάμεων σε ολόκληρο την Ευρώπη και βεβαίως και στην Ελλάδα. 

Exit mobile version