Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ

Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life”

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δίνει μια φρέσκια, καλά τεκμηριωμένη ματιά στην εφιαλτική κοινωνία που διαμορφώνουν οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητές για την ανθρωπότητα, στην οποία κάθε κίνηση και συναλλαγή μας θα παρακολουθείται, το φαγητό μας θα περιορίζεται και η αντίληψή μας για την πραγματικότητα θα είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα χειραγώγησης.

Το βιβλίο “Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life” («Ελεγκτάρχες: Αποκαλύπτοντας την Τάξη των Δισεκατομμυριούχων, των Μυστικών τους Συμφωνιών και της Παγκοσμιοποιητικής Πλοκής για να Κυριαρχήσουν στη Ζωή Σας»), είναι ένα αποκαλυπτικό βιβλίο του ερευνητή δημοσιογράφου Seamus Bruner που περιγράφει με λεπτομέρειες το παγκόσμιο σχέδιο παιχνιδιού αυτής της νέας τάξης ολιγαρχών, όπως την ονομάζει. Διακρίνεται αυτή η τάξη από τις εξαιρετικά πλούσιες ελίτ του παρελθόντος, από το άνευ προηγουμένου επίπεδο ελέγχου που μπορούν να ασκήσουν στις μάζες μέσω της τεχνολογίας, όχι μόνο σε ένα κράτος, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Bruner δείχνει πώς οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης σχεδιάζουν να επιβάλουν ένα νέο είδος δουλοπαροικίας ελέγχοντας σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. 

Αφού ρίχνει μια ματιά στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών μέσα από το φακό της ‘Μεγάλης Επανεκκίνησης’ (‘Great Reset’), ο Bruner αποκαλύπτει καθέναν από τους κύριους μοχλούς εξουσίας των παγκοσμιοποιητών στην κοινωνία, που ασκούν τον έλεγχο, από οτιδήποτε πηγαίνει μέσα στο σώμα μας, μέχρι τη χρήση ενέργειας στο σπίτι και τη μετακίνηση, τις πολιτικές και την επιβολή του νόμου και την πρόσβαση και την αντίληψη των πληροφοριών.

Ο δημοσιογράφος δείχνει πρώτα πώς ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί ήδη τεράστια επιρροή στην παγκόσμια πολιτική υγείας μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των επενδύσεων σε εμβόλια, επενδύει επίσης σε μεγάλο βαθμό σε μια βασική πηγή υγείας: την προσφορά τροφίμων.

Ο Bruner εξηγεί στο βιβλίο του ότι η «ανάληψη ελέγχου των τροφίμων» επιτυγχάνεται με τον «έλεγχο της πνευματικής ιδιοκτησίας της παραγωγής τροφίμων μέσω εμπορικών σημάτων, πνευματικών δικαιωμάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας». Αυτό έχει ήδη φανεί στη χρηματοδότηση και τον έλεγχο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για σπόρους από τον Γκέιτς και στην ώθησή του για κατοχυρωμένα συνθετικά λιπάσματα, που αναφέρει ο Bruner, τα οποία έχουν προκαλέσει σημαντική ζημιά στην υγεία και στις μικρές φάρμες σε όλο τον κόσμο.

Exit mobile version