Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Γκέιτς και τα μπιφτέκια πρωτεΐνης από … μύκητες!

ο Γκέιτς και οι «ολιγάρχες της τεχνολογίας» πιέζουν εναλλακτικές λύσεις για το κρέας, δήθεν για χάρη του κλίματος. «Τρόμαξα όταν έμαθα για χάμπουργκερ που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, μπιφτέκια πρωτεΐνης από μύκητες που έχουν υποστεί ζύμωση, ακόμη και ροφήματα πρωτεΐνης με βάση τα έντομα που ελπίζουν ότι θα καταναλώσει το κοινό», έγραψε ο Peter Schweizer, πρόεδρος του Government Accountability Institute GAI) και ανώτερος εκδότης-κατά κύριο λόγο του Breitbart News, στον πρόλογό του στο βιβλίο.

Ο Gates έχει επενδύσει εκατομμύρια σε εταιρείες όπως η Beyond Meat και η Impossible Foods, οι οποίες έχουν ήδη λάβει περισσότερες από δύο δωδεκάδες πατέντες για συνθετικό κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα και έχουν περισσότερες από 100 ευρεσιτεχνίες σε εκκρεμότητα, σύμφωνα με τον Bruner.

Οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι δημοφιλείς τώρα, αλλά περίπου τα δύο τρίτα των Αμερικανών φέρεται να είναι πρόθυμοι να τις δοκιμάσουν. Το Breitbart αναφέρει ότι στο ‘Controligarchs’ καταγράφονται επίσης οι προσπάθειες του Mark Zuckerberg να κάνει το Metaverse, μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που συνδέεται με το Διαδίκτυο και λειτουργεί από τη Meta Platforms, Inc. του Zuckerberg (πρώην Facebook), «το πιο εθιστικό προϊόν στην ιστορία».

Η Meta και τρεις από τις θυγατρικές της έχουν ήδη μηνυθεί από τους γενικούς εισαγγελείς δεκάδων πολιτειών των ΗΠΑ επειδή «σχεδίασαν εν γνώσει τους και ανέπτυξαν επιβλαβείς λειτουργίες στο Instagram και το Facebook για να εθίσουν σκόπιμα παιδιά και εφήβους».

Exit mobile version