Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΟ Μega: “Η Βουλή είναι ένας βόθρος”

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΟ Μega: “Η Βουλή είναι ένας βόθρος” – «Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι με τους οποίους πας να μπλέξεις είναι, δυστυχώς, εκείνοι που έκαναν όλη τη ζημιά στη χώρα …”

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστεψα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς, λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκατ. Έλληνες. Πιάνεσαι από αυτό, και όλα αυτά που λέω μέχρι στιγμής τα περνάς ντούκου. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα, αλλά στον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες για ποιον λόγο είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω;», ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι με τους οποίους πας να μπλέξεις είναι, δυστυχώς, εκείνοι που έκαναν όλη τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ ολοκλήρου ένας βόθρος», είπε ο Νίκος Καρβέλας.”

Exit mobile version