Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επεισόδια στις παρελάσεις; Προς Θεού! Οι “ακροδεξιοί” δεν κάνουν τέτοια …

Επεισόδια στις παρελάσεις; Προς Θεού! Οι “ακροδεξιοί” δεν κάνουν τέτοια … Kαμία αντίδραση στα σημεία και τέρατα που έχουν γίνει εις βάρος του Έθνους από το 2019 μέχρι σήμερα!

Από το 2019 όταν με βρόμικο τρόπο και κατεβάζοντας στις εκλογές κόμματα, που πήραν πέντε και δέκα χιλιάδες ψήφους ίσα-ίσα για να κόψουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφήσαν το Κίνημα των Εθνικιστών εκτός Βουλής, το είπαν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή η χώρα “επιστρέφει στην ομαλότητα”. Ένα χρόνο μετά με την σκληρή καταδίκη είπαν και ότι “η δημοκρατία ενίκησε”… 

Αυτή την χρονιά πολλοί φοβόντουσαν και οι αρχές είχαν πάρει έκτακτα μέτρα κατόπιν πιέσεως της ίδιας της προέδρου Σακελλαροπούλου να μη γίνουν επεισόδια στις παρελάσεις. Όσο για τον Μητσοτάκη πήγε ένα κοντινό ταξίδι στον Καναδά και έτσι ακολουθώντας τις συμβουλές του επικοινωνιολόγου του δεν διακινδύνευσε το γιούχα. 

Όσο για τους “ακροδεξιούς”, που διαφημίζουν ως… κίνδυνο, ως συνήθως ήταν καλά παιδιά και μάλιστα ο ευσεβής Νατσιός της “ΝΙΚΗΣ” καμάρωνε κορδωτός δίπλα από την Σακελλαροπούλου! Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος δεν στάθηκε ποτέ στην εξέδρα των επισήμων, διαχωρίζοντας πλήρως την θέση του από το πολιτικό κατεστημένο. 

Σίγουρα λοιπόν, χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουμε “επιστροφή στην ομαλότητα”, δηλαδή καμία αντίδραση στα σημεία και τέρατα που έχουν γίνει εις βάρος του Έθνους από το 2019 μέχρι σήμερα! Στα πέντε αυτά χρόνια δεν έγινε καμία μαζική συγκέντρωση και πορεία για θέματα εθνικά, για θέματα της Πατρίδας και της Πίστης κι αυτό λέει πολλά…

Exit mobile version