Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Κράτος δικαίου, τα “λαϊκά δικαστήρια”, η Χρυσή Αυγή και ο Πρετεντέρης

Το Κράτος δικαίου, τα “λαϊκά δικαστήρια”, η Χρυσή Αυγή και ο Πρετεντέρης – Ξέχασε ο Πρετεντέρης την εκστρατεία “δεν είναι αθώοι” και το λαϊκό δικαστήριο έξω από το Εφετείο στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Διαρρηγνύει τα ιμάτιά της η Νέα Δημοκρατία εναντίον των αντιδράσεων για την καθ’ έξιν παραγραφή εγκλημάτων πολιτικών δια της περίφημης βουλευτικής ασυλίας (πλην Χρυσής Αυγής) ότι δεν πρέπει να γίνονται λαϊκά δικαστήρια με αφορμή τις αντιδράσεις για την ολοφάνερη συγκάλυψη των πράγματι εγκληματικών παραλείψεων στην τραγωδία των Τεμπών.

Μάλιστα, ο “ευφυολόγος” κάποτε στην υπηρεσία του Σημίτη και τώρα του Μητσοτάκη, Πρετεντέρης, έγραψε σε κύριο άρθρο στα “ΝΕΑ”: 

Όταν καλείται ο “λαός” να αποφασίσει το “δίκιο” και να πάρει την “δικαιοσύνη” στα χέρια του, η δημοκρατία είναι εκείνη η οποία θα πληρώσει τον λογαριασμό”.

Ξέχασε φαίνεται ο Πρετεντέρης την εκστρατεία “δεν είναι αθώοι” και το λαϊκό δικαστήριο έξω από το Εφετείο στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα… Για τους 57 που σκοτώθηκαν με φρικτό τρόπο στα Τέμπη με ευθύνες και παραλείψεις και πίσω από αυτές ένα σκάνδαλο 700 εκατομμυρίων ευρώ δεν επιτρέπονται λαϊκά δικαστήρια!

Πόση υποκρισία τελικά χωράει σε μία κατ’ επίφασιν δημοκρατία; 

 

Exit mobile version