Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

Οι συντελεστές του φιλμ «Avant-Drag!», που προβλήθηκε στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στις 14 και 15 Μαρτίου με πανό που γράφει το σύνθημα «Destroy Greece», δηλαδή «Καταστρέψτε την Ελλάδα». Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απένειμε τη διάκριση της «Ειδικής Μνείας» στο «Avant-Drag!»

 Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι θεσμός που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Ο Φιλ Ιερόπουλος, δημιουργός του «Avant-Drag! δήλωσε: «“Η Ελλάδα είναι μια παραδοσιακά, εθιμοτυπικά, θεσμικά φασιστική χώρα …

Αν δεν ανήκεις στο μεγάλο ποσοστό, καλή τύχη. Η βαρβαρότητα της Ελλάδας ξεκινάει από την οικογένεια, συνεχίζει στα σχολεία και διατρέχει όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι Ελληνες διακατέχονται από κόμπλεξ ανωτερότητας (λόγω υποτιθέμενης σχέσης με την αρχαία Ελλάδα), που τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται κακοποιητικά όποτε γουστάρουν. Είναι σημαντικό αυτό, επιτέλους, να το πει η Χ – Y Αριστερά ανοιχτά στον εαυτό της: η Ελλάδα είναι μια φασιστική χώρα και γι’ αυτό ευθύνονται όλοι οι κάτοικοί της. Ας μην μπερδευόμαστε από τα περί γκέι γάμου κ.λπ.· δεν τα στηρίζει αυτά η ελληνική κοινωνία ούτε για αστείο. Ολο αυτό το επικοινωνιακό παραμύθι είναι απλά μια επίφαση της τωρινής κυβέρνησης να μοιάζει προοδευτική για να μπορέσει να επιβάλει την υπόλοιπη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της».

Exit mobile version