Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Οριστική η άρνηση Μπάιντεν να δεχτεί τον Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν γίνεται δεκτός με τυμπανοκρουσίες. Το επικοινωνιακό επιτελείο του “Μωυσή”, είχε στήσει ολόκληρο το επικοινωνιακό σύστημα για τις ευρωεκλογές, γύρω από την συγκεκριμένη επίσκεψη, η οποία θα τεκμηρίωνε το παγκόσμιο προφίλ του, πλανητικών διαστάσεων, Έλληνα πρωθυπουργού.

Έγραφε η “Καθημερινή” τον Μάρτιο: Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν τον Απρίλιο: Τον Απρίλιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον.

Ο Κυριάκος, είχε αρχίσει να ετοιμάζει την ιστορική ομιλία του, πλάι στον πλανητάρχη, σύμφωνα με την οποία θα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί η Ουκρανία, να χρηματοδοτηθεί ο Ζελένσκι, να ηττηθεί ο Πούτιν, να επιστρέψει η Κριμαία στο Κίεβο. Όλα αυτά, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της Εθνεγερσίας…

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ “YES MAN” ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ …

Όσο για την επίσημη δικαιολογία που προβάλλεται από τα κυβερνητικά χείλη: «Δεν συνέπεσαν τα προγράμματα των δύο ηγετών»! Κοινώς, ο Μπάιντεν δεν θέλησε να αφιερώσει ούτε ένα τέταρτο κατ’ ιδίαν στον Κυριάκο, στο περιθώριο των μπουζουκιών και των μουσακάδων.

Exit mobile version