Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και νέα παράνομη απαγόρευση κατά της Χρυσής Αυγής 

Και νέα απαγόρευση παράνομη και αντισυνταγματική κατά της Χρυσής Αυγής! Θα το δουν αυτό κάποιοι τίμιοι δικαστές;

Μεγάλη η αγωνία, ο φόβος και ο πανικός των επιγόνων του Ιούδα, που εξουσιάζουν την Γη των Ηρώων και των Φιλοσόφων, την Ελλάδα μας, που έχουν καταντήσει ένα άθλιο προτεκτοράτο, το οποίο εξουσιάζουν καρχαρίες πλουτοκράτες, που χρησιμοποιούν υπουργούς σαν σερβιτόρους από την δύναμη της Ιδέας. Για αυτό τον λόγο και με νομοθετικό διάταγμα συμπλήρωσαν τον αντισυνταγματικό νόμο που αποκλείει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές μέσα σε καθεστώς σιωπής, ένοχης σιωπής, στις 24 Ιανουαρίου του 2024.

Είναι πράγματι παράδοξο να υπάρχει ένα κόμμα νόμιμο στους καταλόγους του Αρείου Πάγου να παίρνει χρηματοδότηση την οποία κατακρατούν και ταυτόχρονα να μην του επιτρέπουν να συμμετέχει σε εκλογές. Αυτό δείχνει ότι έχουν καταντήσει την Ελλάδα χειρότερη και από την τελευταία μπανανία της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής!

Έτσι λοιπόν μετά από πέντε χρόνια δολοφονίας χαρακτήρα του ηγέτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνωμοσία σιωπής μετά την ατιμία του 2,93% των εκλογών του 2019 και την φυλακή για σκληρούς καταδίκους του Δομοκού τον Οκτώβριο του 2020, επιμένουν να αποκλείουν το εθνικιστικό Κίνημα από την δημόσια ζωή και στην θέση του έχουν βάλει κάποιους φασουλήδες περιφερόμενους των κομμάτων όλους πλην ουδεμιάς εξαιρέσεως. Γιατί για όσους δεν το ξέρουν και ο ευσεβής Νατσιός έχει περάσει από κόμματα όπως αυτό του Καπερνάρου, τις ΡΙΖΕΣ και το κόμμα Αρχών Ιωάννου Καποδίστρια. Άρα η φιλοδοξία δεν του έλειπε και αυτό δεν είναι και τόσο πολύ Χριστιανικό… Για τον Στίγκα και τον Βελόπουλο δεν χρειάζεται να πούμε, τα ξέρετε.

Εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την αποκλείουν με το σκεπτικό ότι αποκλείονται κόμματα, των οποίων… διατελέσαντες πρόεδροι (!) έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως για το άρθρο 187. Πόσα είναι αυτά τα κόμματα; Ένα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πόσοι είναι οι διατελέσαντες πρόεδροι; Ένας! Ο Μιχαλολιάκος. Ο νόμος λοιπόν είναι φωτογραφικός και κατά τούτο αντισυνταγματικός και επί πλέον καταδικάζουν ένα κόμμα για ένα γεγονός του παρελθόντος όταν δεν υπήρχε στο παρελθόν νόμος για το θέμα αυτό… Έτσι λοιπόν ασκούν δυσμενή μεταχείριση αναδρομικά! Θα το δουν αυτό κάποιοι τίμιοι δικαστές;

Exit mobile version