Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρειαζόταν ένας για τους πολλούς “περιθωριακός” τύπος με βαμμένα μαύρα νύχια για να λεχθεί δημόσια ότι η βουλή είναι βόθρος! 

Χρειαζόταν ένας για τους πολλούς “περιθωριακός” τύπος με βαμμένα μαύρα νύχια για να λεχθεί δημόσια ότι η βουλή είναι βόθρος! 

Σίγουρα δεν το περίμενε η σοβαρή (σοβαρή ή σοβαροφανής;) Νίκη Λυμπεράκη του σοβαρού (σοβαρού ή σοβαροφανούς;) MEGA ότι ο τύπος που έχει γράψει το άσμα “Είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα”, ότι θα μπορούσε να την φέρει σε τόσο δύσκολη θέση.

Τα φαινόμενα όμως καμιά φορά απατούν και ο τύπος με τα μακριά μαλλιά και τα εκκεντρικά σκουλαρίκια και τα νύχια βαμμένα μαύρα και επί του προκειμένου ομιλούμε για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα δεν προσέφερε στην Νίκη Λυμπεράκη έναν διασκεδαστικό διάλογο με διάφορα πιπεράτα σχόλια για τον καλλιτεχνικό κόσμο και τον εν γένει βίο του.

Δεν φαντάστηκε ακόμη πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που ζήτησε ο Νίκος Καρβέλας η συνέντευξη να είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη γιατί όπως ευθέως της είπε δεν εμπιστεύεται τους δημοσιογράφους και ότι του έχουν πει ότι εκεί που πάει στο MEGA είναι άνθρωποι από αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα. Έτσι λοιπόν η κυρία Νίκη συνάντησε στο πρόσωπο του Νίκου Καρβέλα τον δημοσιογραφικό σφαγέα της  και θα πάρει καιρό για να συνέλθει από τον λιντσάρισμα που δέχτηκε από τα social media.

Ο Νίκος Καρβέλας της είπε ευθέως ότι η βουλή είναι βόθρος και σε αυτό συμφωνούν δώδεκα εκατομμύρια Έλληνες και η Νίκη άρχισε να ψελλίζει κάτι περί θεσμών… Η συνέχεια στο τουίτερ και τα λοιπά social media δεν ήταν καθόλου κολακευτική για αυτήν.

Exit mobile version