Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή ήταν πάντα η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του “Η Κύπρος κείται μακράν”…

Αυτή ήταν πάντα η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του “Η Κύπρος κείται μακράν”…

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να ξιφουλκούν διάφοροι “εθνικόφρονες”, οι οποίοι παλαιότερα σιτιζόντουσαν από την Ν.Δ. και που σήμερα τους έχει κοπεί η μάσα να λένε ότι λένε ότι η Ν.Δ. του Μητσοτάκη δεν έχει σχέση με το κόμμα, που ίδρυσε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής.

Αυτά για όσους δεν ξέρουν, για όσους δεν έζησαν τι υπήρξε τα πενήντα αυτά αμαρτωλά χρόνια της εθνικής μειοδοσίας και της διαφθοράς της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και βεβαίως και της αριστεράς, που παρίστανε την αθώα κι απέδειξε και αυτή πόσο συνένοχη είναι στις ημέρες του Τσίπρα. 

Θυμίζουμε, λοιπόν, σε αυτούς που φαντασιώνονται μία Νέα Δημοκρατία διαφορετική που κάποτε υπήρξε την προδοσία της Κύπρου, με το η “Κύπρος κείται μακράν”, την διάλυση κάθε εθνικού στοιχείου σε αυτήν την χώρα, την καταδίκη κατ’ ουσίαν σε θάνατο του Γεωργίου Παπαδοπούλου, του Νικολάου Ντερτιλή και των λοιπών Αξιωματικών της 21ης Απριλίου καθώς και το γεγονός ότι υπήρξε ο “τροχονόμος” για την επέλαση της αριστεράς, η οποία κυριαρχεί πολιτικά και ιδεολογικά στην χώρα! 

Αυτή ήταν πάντα η Νέα Δημοκρατία και ας αφήσουν τις κλάψες τα ορφανά του ψευτοεθνάρχη και των λοιπών αρχηγών της Ν.Δ. που όλοι τους χωρίς εξαίρεση θυσίασαν τα εθνικά συμφέροντα και υπηρέτησαν δουλικά την ξενοκρατία.

Exit mobile version