Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολεμώντας τον Εθνικισμό, πολεμούν την Φυσική Τάξη

Πολλοί συμπατριώτες μας αναρωτιούνται για ποιον λόγο τα ενεργούμενα της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν επιθυμούν με κανέναν τρόπο την ύπαρξη στους δρόμους, ή ακόμη και την έκφραση ενός γνήσιου Εθνικιστικού κινήματος στο κοινοβούλιο, καθώς και για ποιον λόγο συνεχίζει να υφίσταται έναν ασταμάτητο πόλεμο κάθε αξία που σχετίζεται με τις έννοιες του Έθνους, της Φυλής και της Παράδοσης.

Ορισμένοι με κακή προαίρεση θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι ως Χρυσαυγίτες είμαστε αρκετά εγωκεντρικοί, ώστε να παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας ως τους μοναδικούς εχθρούς του συστήματος. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Γιατί είμαστε το απόλυτο κακό για τις ορντινάτσες της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης που προσπαθούν να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα;

Η απάντηση πηγάζει μέσα από την κοσμοθεωρία μας, τουτέστιν την θεώρηση την δική μας για τον κόσμο και το πως αυτός πρέπει να υπάρχει και να πορεύεται. Θα ήταν ανόητο βέβαια εκ μέρους μας να πιστέψουμε ότι μέσα σε λίγες μόλις γραμμές μπορούμε να αναπτύξουμε στην ολότητά της την κοσμοθεωρία του λαϊκού και κοινωνικού Εθνικισμού, αλλά σκοπός μας είναι να αντιληφθούν οι απλοί συμπατριώτες μας για ποιον λόγο ως Εθνικιστές είμαστε το απόλυτο κακό για όλους αυτούς που κατευθύνουν τις τύχες των λαών ολόκληρης της υφηλίου.

Ο Εθνικισμός δεν είναι απλά λοιπόν μια ιδεολογία, που προτάσσει τις δικές της θέσεις και Ιδέες για το παρόν πολιτικό σύστημα, αλλά μια θεώρηση του κόσμου μέσα από το βιολογικό πλαίσιο στο οποίο ανήκει κάθε άνθρωπος.

Ο Εθνικισμός πρεσβεύει τις λησμονημένες αξίες της τιμής, του καθήκοντος, του ήθους, του Αίματος, της πειθαρχίας, της Δύναμης, της Θελήσεως για Ζωή και αυτοβελτίωση, του Ηρωικού τρόπου ζωής. Όλα αυτά τα οποία οδηγούν στην Αρετή και στην Τελειότητα, ώστε να υπάρξουν άτομα πολιτισμένα, ευγενή, με ιδεαλιστικούς σκοπούς, πέρα από την αναζήτηση υλικών αγαθών όπως προτάσσουν οι σαπρές ιδεοληψίες της αστικής δημοκρατίας, του νεοφιλελευθερισμού, του μαρξισμού και του καπιταλισμού, που εν τέλει είναι δημιουργήματα της άρχουσας ελίτ, των ιουδαίων σε σώμα και ψυχή. Εξάγεται το συμπέρασμα λοιπόν πως ο Εθνικισμός δεν είναι απλά μια πτυχή της Ζωής, αλλά η θέληση για Ζωή, πέρα από κάθε είδους εκφυλισμό, αδυναμία, και αρρώστια πνευματική ή πολιτιστική.

Ο Εθνικισμός πιστεύει στην κληρονομικότητα, την άμεση σχέση με τους προγόνους μας, τους παράγοντες εκείνους δηλαδή που διαμορφώνουν την Φυλετική Ψυχή ενός λαού, που του δείχνουν το «είναι» του, το παρελθόν του, που συνάμα είναι και το μέλλον του. Για εμάς τους Εθνικιστές η φυλετική μείξη είναι απαράδεκτη, καθώς οδηγεί πάντοτε σε ανωμαλία και ψυχική αρρώστια, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασύνδετων μεταξύ τους κληρονομικών βιοψυχικών χαρισμάτων, με αποτέλεσμα την διαστρέβλωση και την καταστροφή της Φύσης του Ανθρώπου. Η Φυλή είναι η έκφραση της Φύσης στο ανθρώπινο πεδίο: «η Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιστορικός Εθνοκοινωνιστής θεωρητικός Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ. Συνεπώς πιστεύουμε ότι όχι μόνο είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας κάθε λαού, αλλά είναι και απολύτως θεμιτό με τα κατάλληλα μέτρα να βελτιωθούν, ώστε η λαϊκή κοινότητα όχι μόνο να βελτιωθεί, αλλά και να προσεγγίσει το τέλειο, το ιδεατό.

Σε αυτό το σημείο, χρήσιμο είναι να αναλυθεί και το τι επιδιώκουν οι εχθροί μας μέσω της παγκοσμιοποίησης. Αυτό που επιδιώκουν λοιπόν δεν είναι παρά η καταστροφή των Φυλών, μέσω της ανάμειξης τους, ώστε να δημιουργηθούν άτομα ανίκανα, δίχως μέλλον και με τελικό σκοπό την καταστροφή της ανθρωπότητας. Ο υλισμός θα επικρατήσει πλήρως και κάθε είδους αξία θα έχει διαγραφεί οριστικά από τις ψυχές των ανθρώπων. Ο υπερκαταναλωτισμός ήδη θερίζει τους ανθρώπους, ενώ κάθε είδους αντίσταση καταστέλλεται άμεσα.

Επιβάλλουν έναν τρόπο ζωής ο οποίος πολύ σύντομα δεν θα είναι ανεκτός ούτε καν από τους ίδιους τους αποχαυνωμένους λαούς πάνω στους οποίους κυριαρχούν. Όλα αυτά, συμβαίνουν και τώρα, σε μειωμένο βαθμό, με την Αμερική και τον αμερικάνικο τρόπο ζωής να κυριαρχούν. Τα σχέδια τους όμως όπως φαίνεται, δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαν προβλέψει.

Ο Ευρωπαίος άνθρωπος, τον οποίον έχουν βάλει στο στόχαστρο εδώ και αρκετά χρόνια, κυρίως μετά το 1945 και την στρατιωτική επικράτηση των κόκκινων, δέχεται συνεχώς πλημμυρίδες ψευδών και διαστροφών, με σκοπό την νοητική καθυπόταξη του. Και όμως, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, δεν μπορούν να τον καθυποτάξουν ολοκληρωτικά, διότι μέσα του ακόμα υπάρχει ο παλμός της Ιστορίας, ρέουν ακόμα οι πρόγονοί του μέσα στο Αίμα του και η θέληση για ζωή -ακόμα και αν δεν φαίνεται- είναι τεράστια μέσα στην ψυχή του, αρκεί να δεχθεί τα κατάλληλα ερεθίσματα!

Τα ερεθίσματα λοιπόν είμαστε εμείς, οι πρεσβευτές των αρχέγονων Αξιών του Έθνους, της Φυλής, της Παράδοσης, της Πίστης, τα ενεργητικά συστατικά του Εθνικού Κοινωνισμού, και σκοπός μας με την πολιτική μας μάχη είναι αυτά τα ερεθίσματα να διαδοθούν σε όλους τους Έλληνες, με τελικό στόχο, την απομάκρυνση όλων των διεφθαρμένων στοιχείων από την Πατρίδα μας.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, με το να τα βάζουν με την Ιδέα μας είναι σαν τα βάζουν με την ίδια την Φύση και η Φύση δεν χαρίζεται σε κανέναν που πάει να καταπατήσει τους νόμους της.
Χρυσή Αυγή, για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

«Η Ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθιά Ελληνική της εκδοχή, εκδοχή ως μιας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεμένων απ’ το ίδιο χώμα, από την ίδια γλώσσα κι από τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες.»
Άγγελος Σικελιανός

Exit mobile version