Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι επικείμενες ευρωεκλογές, το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και η Χρυσή Αυγή

Οι επικείμενες ευρωεκλογές, το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και η Χρυσή Αυγή

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές καλησπέρα σας! Απέχουμε δύο μήνες από  τις ευρωεκλογές, που κλείνουν τον εκλογικό κύκλο που άνοιξε πέρυσι με τις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές. Εκτός απροόπτου άλλη εκλογική αναμέτρηση δεν θα έχουμε ώσπου να λήξει η παρούσα τετραετία…Δυο μήνες λοιπόν πριν από την αναμέτρηση αυτή, αναμετρώνται στην Ευρώπη για το λεγόμενο προσφυγικό…

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι για εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν υφίσταται κανένα προσφυγικό.. λαθρομετανάστευση υφίσταται μόνο και εποικισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Συνήλθαν λοιπόν οι ηγέτες της Ευρώπης και μοιράζουν με ποσοστώσεις υποχρεωτικά τους λαθρομετανάστες σε όλη την Ευρώπη…Και λένε το εξής αμίμητο…Η θα τους δεχθείτε υποχρεωτικά στο έδαφός σας η θα πληρώνετε τις μεσογειακές χώρες να τους κρατάνε !

Εμείς ειδικά ως Ελλάδα δεν έχουμε καμία ευθύνη για όλο αυτό που γίνεται διότι δεν κάναμε κανένα πόλεμο. Την περίοδο που οι Ευρωπαίοι αποίκιζαν την Αφρική και την εκμεταλλεύονταν εμείς δίναμε απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στους Τούρκους.

Το κακό είναι ότι αυτή η ιστορία δεν προέκυψε τώρα από το πουθενά.. Από το  2015 ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε υπογράψει τη συμφωνία του  Μαρακές που ορίζει ότι θα πρέπει να υποδεχόμαστε λαθρομετανάστες, που αυτοί τους λένε πρόσφυγες.. Και επειδή την υπέγραψε ως πρωθυπουργός δεσμεύεται κάθε πρωθυπουργός που θα εκλεγεί από εκεί και έπειτα γιατί οι υπογραφές παράγουν έννομα αποτελέσματα από τη στιγμή που είναι πρωθυπουργός και υπάρχει η λεγόμενη συνέχεια του κράτους.. Συνέχεια στα άσχημα εν προκειμένω.

Και από την άλλη μεριά ο Μητσοτάκης ενώ εξελέγη με μια οξύτατη αντιμεταναστευτική ατζέντα, κατα βάθος δεν θέλει να σταματήσουν να ρέουν οι πρόσφυγες γιατί έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός απο ΜΚΟ  και διεθνείς οργανισμούς που επωφελούνται με το αζημίωτο από αυτή την εξέλιξη…

Στο σημείο αυτό θέλω να υπενθυμίσω ότι επί πολλά χρόνια η ΧΑ προειδοποιούσε για την κατάσταση αυτή. Προειδοποιούσε και έλεγε ότι θα έχουμε προβλήματα, θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας και σιγά σιγά θα αίρονται τα δικαιώματά μας υπέρ των νεοαφιχθέντων “Ελλήνων “…

Αυτούς όλους δεν τους νοιάζει η συνέχεια του Ελληνισμού. Τους ενδιαφέρει να κάνουν  τη δουλειά που ο διεθνής σιωνισμός τους όρισε να κάνουν και μετά θα αμειφθούν με θέσεις στο διεθνές στερέωμα όταν θα πάψουν να εκλέγονται…

Είναι όμως ένας από τους παράγοντες που εξηγούν γιατι ο διεθνής σιωνισμός θέλει εκτός εκλογών τη Χρυσή Αυγή που είπε την αλήθεια από την αρχή…Αλλά δεν θα πρέπει να αναζητήσουμε την εξέλιξη αυτή για το Κίνημα μόνο στο διεθνή σιωνισμό, αλλά και σε μεγάλο μέρος του λαού που δεν αρέσκεται στην αλήθεια…Που δεν αρέσκεται στο να ακούει ότι για να επιβιώσουμε θέλουμε ισχυρή πρωτογενή παραγωγή και παραμονή της γής σε ελληνικά χέρια…Δυστυχώς δεν βλέπουν οι πολλοι μακρια και την αρνητική εξέλιξη θα τη ζήσουμε και θα τη βιώσουμε σύντομα..

Τα πουλιά της καταιγίδας βγήκαν, εκρωξαν, ενημέρωσαν, προειδοποίησαν για την καταιγίδα…Πολλοί μας μέμφθηκαν και μας στόλισαν με διάφορα  “κοσμητικά επίθετα “..Δεν πειράζει.. Εμείς ξέρουμε ότι κάναμε το καθήκον μας απέναντι στην πατρίδα μας και στην ιστορία…Και η δικαίωση είναι κάτι που θα έρθει με τα γεγονότα…Εκείνο που έχω να πώ στον κόσμο είναι ένα.. Σκεφτείτε τώρα που λείπουμε εμείς από τη δημόσια ζωή για μια φορά  μόνοι σας ,με το μυαλό σας και σκεφτείτε ότι η σημερινή ψήφος παράγει αποτελέσματα στο μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια σας…Μέλλον που ίσως εσείς δε ζήσετε άλλα εκείνα θα το υποστούν…Τα θέλετε πτωχοποιημένα να υπηρετούν τους ξένους ?Ερωτήστε τους εαυτούς σας και κάνετε αυστηρή αυτοκριτική. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν..

Είναι καιρός άπαντες να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναμετρηθούμε με τους εαυτούς μας και με το μέλλον. Καλή δύναμη σε όλους μας γιατί θα τη χρειαστούμε … Όσο για τη ΧΑ , παραμένει όρθια και μάχεται…Και είναι η μόνη που θα δικαιωθεί από τα γεγονότα. Χρυσή Αυγή ώσπου να παγώσει η κόλαση !

                                            Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

                                                          Κωνσταντίνα Σκιά

Exit mobile version