Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δολοφονία της 28χρονης και η εκστρατεία κατά του “μπούλινγκ” του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Η δολοφονία της 28χρονης και η εκστρατεία κατά του “μπούλινγκ” του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Αμέσως μετά την δολοφονία της 28χρονης, που ήταν ένα ακόμη Βατερλώ για την κυβέρνηση Ν.Δ., ο Μητσοτάκης αποφάσισε και αυτός από την Βόρειο Ελλάδα να κηρύξει εκστρατεία κατά του μπούλινγκ, προβάλλοντας στα κανάλια, που πληρώθηκαν ακριβά για αυτό ένα βίντεο που θυμίζει θρίλερ. Με το τέχνασμα αυτό θέλησε να ρίξει την “μπάλα στην εξέδρα” επικοινωνιακά και βεβαίως τα κανάλια, που χρυσοπληρώνονται και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, πρόθυμα βοήθησαν την εκστρατεία παραπληροφόρησης. 

Έτσι ταυτόχρονα με την εκστρατεία του μεγάλου Κουλή έβγαιναν σε όλα τα κανάλια, μα σε όλα τα κανάλια, ρεπόρτερς από επαρχιακές πόλεις από την Πάτρα, την Λάρισα και άλλες πόλεις, με τα μούτρα κατεβασμένα λες και ήταν σε κηδεία για να πούνε ότι σε κάποιο σχολείο ένας 17χρονος κτυπήθηκε με έναν 16χρονο και άλλες ιστορίες καθόλου σπάνιες στην χώρα μας εδώ και χρόνια! Βέβαια ούτε λέξη ότι πρωταγωνιστές είναι ως επί των πλείστων σε αυτά τα επεισόδια είναι αλλοδαποί που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και οι λοιποί του δημοκρατικού τόξου να κάνουν Έλληνες.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό όπου ένας αλλοδαπός μαχαίρωσε έναν άλλο αλλοδαπό και έναν καθηγητή σε σχολείο στην Κυψέλη.

Exit mobile version