Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως “χρυσαυγίτες” με μία φωτογραφία με τον Μιχαλολιάκο της δεκαετίας του ’70!

Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως “χρυσαυγίτες” με μία φωτογραφία με τον Μιχαλολιάκο της δεκαετίας του ’70! – Οργιάζει η πολιτική απάτη εν όψει των ευρωεκλογών!

Έχοντας αποκλείσει την Χρυσή Αυγή με έναν τραγελαφικό νόμο, ο οποίος στερείται κάθε νομιμότητας, οι “διάδοχοι” βγήκαν στην πιάτσα για να μαζέψουν όσους πίστεψαν και πιστεύουν στην Χρυσή Αυγή, εκμεταλλευόμενοι και την απελπισία τους λόγω της πολιτικής Μητσοτάκη. Ένα από αυτά τα κόμματα, λοιπόν, που ονομάζεται… Βέλος – Τόξο ή κάτι σχετικό, και το οποίο κινούν κάποιοι που έφυγαν τρέχοντας από την Χρυσή Αυγή και διατηρούν πάντα τις επαφές που είχαν με την ΝΔ, περιφέρουν μία φωτογραφία του Μιχαλολιάκου, σε ένα γάμο, στην δεκαετία του ’70 σαν ΤΕΚΜΗΡΙΟ ότι ο εν λόγω εθνοσωτήρας είναι χρυσαυγίτης!

Δεν ήταν ποτέ! Και όχι μόνον αυτό, ήταν δραστήριο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και είχε και υψηλές διασυνδέσεις με αμερικανικά και σιωνιστικά συμφέροντα μέσω της εταιρείας στην οποία δούλευε ως διευθυντικό στέλεχος ενώ δεν έχει τελειώσει καμία πανεπιστημιακή σχολή! Και έχει και καταδικαστεί και για κλοπή… Θα δούμε πολλά μέχρι τις ευρωεκλογές….

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ” ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ …) “ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ” – ΚΟΜΜΑΤΩΝ:

24η Ιουλίου, 4η Αυγούστου, Χρυσή Αυγή και “ακροδεξιά” κόμματα 

Exit mobile version