Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέρασε τον “Iron dome” του Ισραήλ πύραυλος της Χεσμπολάχ

Πέρασε τον “Iron dome” του Ισραήλ πύραυλος της Χεσμπολάχ –Από κοντά και ο Δένδιας που θέλεινα φτιάξει “Iron dome” σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Όπως έγινε γνωστό χτυπήθηκε εβραϊκή εγκατάσταση στο βόρειο Ισραήλ από πύραυλο της Χεσμπολάχ ο οποίος πέρασε τον δήθεν απρόσβλητο ιστό ασφαλείας του Ισραήλ που είναι ο Iron Dome. Στην πραγματικότητα στην τελευταία επίθεση του Ιράν δεν ήταν ο Iron Dome που προστάτευσε το Ισραήλ αλλά η βρετανική, η αμερικανική, η γαλλική αεροπορία, καθώς και τα F35 της Σαουδικής Αραβίας, που πρόλαβαν τους πυραύλους της Τεχεράνης παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο της Συρίας, του Ιράκ και της Ιορδανίας. Επίσης ενεργό ρόλο είχαν και πλοία του αμερικανικού στόλου από τα παραλία του Ισραήλ.

Εντωμεταξύ οι ΗΠΑ είχαν δηλώσει πως εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ θα επιτεθούν στο Ιράν και δεν το έκαναν. Οι σιωνιστές έλεγαν ότι μέσα σε τρεις μέρες και το πολύ σε μια εβδομάδα θα καταλάβουν τη λωρίδα της Γάζας και ήδη έχουν περάσει έξι μήνες και αποχωρούν από τη Γάζα για το βόρειο Μέτωπο όπου περιμένουν επίθεση της Χεζμπολάχ.

Ταυτόχρονα πολλοί κάτοικοι του Ισραήλ δεν επιθυμούν το διαρκές κλίμα πολέμου που θέλουν οι φανατικοί σιωνιστές που ονειρεύονται κοσμοκρατορίες. Όλα δείχνουν ότι το παραμύθι του αήττητου Ισραήλ τελείωσε και το Ισραήλ ή θα πρέπει να αλλάξει ή αλλιώς θα γνωρίσει τον νόμο της φθοράς.

Εις ό,τι αφορά τα δικά μας, ο δελφίνος Δένδιας με τις στενές σχέσεις με την οικογένεια Ρόθτσιλντ, για να κάνει την φιγούρα του, είπε ότι θα φιάξει “Iron dome” και στην Ελλάδα, αυτό την στιγμή που η Ελλάδα σε έκταση με τα θαλάσσια σύνορα που έχει και τα νησιά και το ηπειρωτικό έδαφος είναι καμιά δεκαριά φορές μεγαλύτερη από το Ισραήλ! Αλλά γιατί να μη τα λέει, βλάκες υπάρχουν πολλοί σε αυτή την χώρα και τα κανάλια τα μεταδίδουν.

Exit mobile version