Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κατάντημα της Ακροδεξιάς σε συσκευασία … κηραλοιφής

Το κατάντημα της Ακροδεξιάς σε συσκευασία … κηραλοιφής – Η επιστολή ήλθε από ψηλά, από πάρα πολύ ψηλά. Από τον ίδιο τον Υιό του Θεού όπως και οι άλλες… Μόνο που αυτή δεν πρόκειται ο Κυριάκος του ΠΑΣΟΚ, του Καρατζαφέρη, του Σαμαρά και τώρα του εαυτού του, να την πουλήσει όπως πουλούσε τις επιστολές του Χριστού, αλλά να αγοράσει ψήφους αφελών και απελπισμένων από την τραγική πολιτική Μητσοτάκη.

Είναι πάρα πολύ βολικός για το σύστημα «μεσσίας» της ψεύτο Ακροδεξιάς μετά την απαγόρευση κατ’ ουσίαν του αληθινού εθνικιστικού Κινήματος. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον εν λόγω χώρο μετά τις προσεχείς ευρωεκλογές, αφού ο Νατσιός, πρώην περιφερόμενος πολιτευτής και αυτός, θα πάρει το κομμάτι του από τους «ευσεβείς» που περιμένουν το τριάρι στον παράδεισο και όσο για τους Σπαρτιάτες είναι βέβαιο ότι θα γίνουν είλωτες.

Εκεί κατάντησαν την ακροδεξιά μετά τις ατέλειωτες φάλαγγες με τις δάδες και τα μαυροκόκκινα λάβαρα σε λεωφόρους και πλατείες αλλά το όνειρο του Κυριάκου δε θα κρατήσει για πολύ. Ποτάμι θα του φεύγουν οι οπαδοί όταν θα στριμωχτεί η Νέα Δημοκρατία και θα έρθει ο καιρός της πόλωσης. Και θα σκάσει σαν σαπουνόφουσκα όπως και ο πολιτικός του μέντορας Καρατζαφέρης, με τον όποιον μαζί ψήφισαν το μνημόνιο.

Θα ξανά έλθει η ώρα των Eθνικιστών, όπως έλεγε το παλαιό σύνθημα: “AIMA – TIMH! Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη. “

Exit mobile version