Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζιρινόφσκι το 2019: Έρχεται Παγκόσμιος Πόλεμος από τη Μέση Ανατολή το 2024

Ζιρινόφσκι το 2019: Έρχεται Παγκόσμιος Πόλεμος από τη Μέση Ανατολή το 2024

Ο Ζιρινόφσκι ο οποίος υπήρξε φίλος της Χρυσής Αυγής ήταν ένας Ρώσος εθνικιστής ηγέτης, που πέθανε τον περασμένο χρόνο. Το 1996 μάλιστα είχε αποστείλει προσωπική πρόσκληση στον συναγωνιστή Μιχαλολιάκο με τον όποιον είχαν συναντηθεί στη Μόσχα. Θερμός φιλέλληνας και βαθύς πολιτικός αναλυτής έβλεπε αυτό που ερχόταν. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα: 

«Σύντομα όλοι θα ξεχάσουν την Ουκρανία», είπε ο πρώην ηγέτης του LDPR Ζιρινόφσκι το 2019 στο πρόγραμμα «Βράδυ με τον Βλαντιμίρ Σολόβιοφ». Πριν από πέντε χρόνια, προέβλεψε ότι το 2024 η προσοχή του κόσμου θα εστιαζόταν στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και η Ουκρανία θα έπεφτε στη σκιά αυτού του γεγονότος. «Μέχρι το 2024, μια σύγκρουση θα ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή και όλοι θα ξεχάσουν απλώς τι είναι η Ουκρανία», υποστήριξε ο Ζιρινόφσκι.»

Τίποτε λοιπόν δε γίνεται τυχαία και ο Ζιρινόφσκι ήταν σε θέση να ξέρει πολλά, αφού υπήρξε ανώτερος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του ρωσικού στρατού.

 

Β.Ζιρινόφσκι: «Σύντομα η Ιστανμπούλ θα ξαναγίνει Κωνσταντινούπολη – Θα δημιουργήσουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα», October 13, 2020

«Ρωσία και Τουρκία βαδίζουν προς μια νέα μάχη του Κουλίκοβο»

Έξω από τα «δόντια» τα είπε ο Ρώσος πολιτικός Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) και αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας.

Ο Ζιρινόφσκι μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε πως Ρωσία και Τουρκία οδεύουν προς μια νέα σύγκρουση, την οποία ονόμασε ως «η δεύτερη μάχη του Κουλίκοβο», λέγοντας ταυτόχρονα πως η  Ισταμπούλ θα ξαναγίνει σύντομα Κωνσταντινούπολη.

Η μάχη του Κουλίκοβο πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους Τάταρο-Μογγόλους (τη Χρυσή Ορδή) και στους Ρώσους. Η μάχη έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 1380 στην πεδιάδα του Κουλίκοβο, κοντά στον ποταμό Ντον και είχε ως αποτέλεσμα την νίκη των Ρώσων. Στον τόπο της μάχης έχει ανεγερθεί εκκλησία-μνημείο, χτισμένη από τον Αλεξέι Σχούτζεβ.

Exit mobile version