Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδεολογία και “εγκληματική οργάνωση”

Ιδεολογία και “εγκληματική οργάνωση” – Ο κύριος λόγος στον οποίο βασίστηκε το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή μας, ήταν ένα πλαστό καταστατικό, το οποίο είχε φτιάξει συγκεκριμένο άτομο με επαφές με δημοσιογράφο μάρτυρα κατηγορίας μας. Από το καταστατικό αυτό το οποίο ουδέποτε εφαρμόστηκε, προέκυπτε κατά την κρίση τους ότι είμαστε “εγκληματική οργάνωση” γιατί πιστεύαμε σε μία εγκληματική ιδεολογία!

Σε όλες όμως τις δίκες που έγιναν για δολοφονίες και τρομοκρατία με δράστες αριστερούς, δράστες περισσότερων από πενήντα δολοφονίες, ληστείες, εμπρησμούς ποτέ κανένας δικαστής ή εισαγγελέας δεν θεώρησε ως κίνητρο των πράξεών τους την ιδεολογία τους, τον κομμουνισμό, ο οποίος υπήρξε η πλέον δολοφονική ιδεολογία του 20ου αιώνα! Περισσότερα από εκατό εκατομμύρια υπολογίζονται τα θύματα του μπολσεβικισμού στις χώρες που ήλεγχε η Σοβιετική Ένωση και η Κίνα σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύθηκαν στην “Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού”, ένα βιβλίο που εκδόθηκε στα ελληνικά από την “ΕΣΤΙΑ” και του οποίου η παρουσίαση εμποδίστηκε με τραμπούκικο τρόπο από το ΚΚΕ όπως και η προβολή της ταινίας “ΕΛΕΝΗ” του Γκατζογιάννη και αυτό όχι πριν από πολλά χρόνια στην Ελλάδα στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης.

Κανένας όμως δεν είπε (και σωστά) ότι όποιος πιστεύει στον κομμουνισμό είναι αυτόχρημα και εγκληματίας. Όπως κανένας δεν μπορεί να πει ότι όποιος πιστεύει στον Χριστιανισμό είναι εγκληματίας για τα εγκλήματα των Σταυροφόρων και της Ιεράς Εξετάσεως και την γενοκτονία ολόκληρων λαών στην Βόρειο και την Νότιο Αμερική.

Όπως κανένας δεν είπε ότι είναι εγκληματίας όποιος πιστεύει στην δημοκρατία και ευθύνεται για την κυνική σφαγή της Μήλου (Θουκυδίδης), για τις γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου, για την σφαγή της Βανδέας, για το Ναγκασάκι και την Χιροσίμα και τις παράπλευρες απώλειες σε Ιράκ και Αφγανιστάν από τους βομβαρδισμούς της δημοκρατικά εκλεγμένης της κυβερνήσεως των ΗΠΑ. 

Για εμάς αντίθετα με μία σοφιστεία περί ετεροχρονισμένης για έναν σχεδόν ολόκληρο αιώνα συλλογικής ευθύνης, είπαν ότι είμαστε εγκληματίες επειδή ο ναζισμός υπήρξε εγκληματική ιδεολογία και γι’ αυτό κατ’ ουσίαν μας καταδίκασαν. Όμως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ούτε και σήμερα νόμος ότι όποιος πιστεύει σε μία Ιδεολογία αυτό είναι και παράνομο!

Μας καταδίκασαν, λοιπόν, για ένα κατ’ αυτούς “αδίκημα”, για το οποίο δεν υπήρχε πρόβλεψη ότι είναι αδίκημα! Το “ουδεμία ποινή άνευ νόμου” δεν ελήφθη υπ’ όψη τους και καταλύθηκε κάθε αρχή δικαίου μέσα στην πρόθεση ενός ολόκληρου Συστήματος για την καταδίκη μας. Συστήματος που ξεπερνούσε τα όρια της Ελλάδος…

Exit mobile version