Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ακόμη απατεώνας μετά τους παιδεραστές στην Ν.Δ.

«Πολιτικό παιδί» του Σαμαρά ο «γαλάζιος» απατεώνας – Σκεφτείτε τι θα γράφανε αν ήταν Χρυσαυγίτης ο Μουστόγιαννης

Άλλη μια «Βόμβα» στα θεμέλια της ΝΔ από το αυτοαποκαλούμενο «πολιτικό παιδί» του Σαμαρά – Ο «γαλάζιος» απατεώνας που ξάφρισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο Α. Μουστόγιαννης, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία, έχει μηνυθεί για απάτη από πολίτες, κάποιοι εκ των οποίων ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Πέτρος Κουσουλός. Χρησιμοποιώντας  δυνατά ονόματα της ΝΔ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Κυρανάκης που τον αποθέωναν προεκλογικά, ο ίδιος κατάφερε να πείσει τα θύματά του να του καταθέσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και να του δώσουν μαύρο χρήμα προκειμένου να λάβουν επιδοτήσεις από… ανύπαρκτα ΕΣΠΑ.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε επινοήσει έναν φανταστικό υπάλληλο μέσα στο υπουργείο Ανάπτυξης, με το όνομα Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωνε στα θύματα ότι η αίτησή τους καταχωρήθηκε με… επιτυχία.

Στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αγία Παρασκευή, είχαν βρεθεί τότε πολιτικά πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η Άννα Καραμανλή, ο Βασίλης Οικονόμου, και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Κι ενώ οι εισαγγελικές αρχές είχαν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις καταγγελίες, ο Μουστόγιαννης συνέχιζε την πολιτική του δράση.

 

Exit mobile version