Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν επιτρέπετε να εκφραστεί η βούληση του Ελληνικού λαού απρόσκοπτα μην επιτρέποντας στην Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές

Προς τους εκπροσώπους  απάντων κομμάτων της Ελληνικής Βουλής.

Κύριοι, Διά της παρούσης θα ήθελα να δηλώσω την οργή μου ..!!!

Οργή δικαιολογημένη διότι δυστυχώς δεν έχετε αφήσει με τις πράξεις σας τίποτα να κάνουμε και εμείς οι ” Κακοί Φασίστες” …  Απαλλοτριώσατε όλα τα πολιτεύματα σε ένα και πράττετε κατά το δοκούν…

Είστε Σοσιαλιστές, καπιταλιστές, δημοκράτες, κομμουνιστές, φιλελεύθεροι δικτάτορες … !Τι να ζηλέψει μια Δικτατορία από την Δημοκρατία σας;;; Διωγμούς, συλλήψεις, δολοφονίες, φυλακίσεις, φίμωση και λογοκρισία … Πολιτική τιμωρία παρακράτησης επιδόματος εκλεγμένου κόμματος από τον Ελληνικό λαό …. γιατί δεν έλεγε ότι “έπρεπε”..

Τα κάνατε ΟΛΑ…τι έμεινε άραγε να πείτε ότι είναι φασιστικό;;;;

Δεν επιτρέπετε να εκφραστεί η βούληση του Ελληνικού λαού απρόσκοπτα μην επιτρέποντας στην Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές με την δικαιολογία της πρωτόδικης μη τελεσίδικης απόφασης καταδίκης του ιδρυτή της για εικαζόμενες ανύπαρκτες  κατηγορίες….!!!!!

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;;;;;

Θα σας πω εγώ … δύο τινά υπάρχουν … ή  φοβάστε μην σας δείξουν οι πολίτες την οργή τους ψηφίζοντας μας … ή μην σας μαλώσουν τα αφεντικά σας γιατί δεν αντέχουν να εκφράζουμε την αλήθεια ..!!!

Η Χρυσή Αυγή  δεν έχει τανκς ούτε όπλα έχει μόνο λόγο και ιδέα ..!!!

Για την εκτέλεση τών συναγωνιστών στο πεζοδρόμιο οποίος δεν αντέδρασε είναι θύτης…

Για τις τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων μας οποίος δεν αντέδρασε είναι θύτης..

Για τις ψεύτικες κατηγορίες και φυλακίσεις μελών μας οποίος δεν αντέδρασε είναι θύτης….

Για την αντισυνταγματική απαγόρευση να διεκδικήσουμε την ψήφο του Ελληνικού λαού οποίος δεν αντέδρασε είναι θύτης της υποτιθέμενης Δημοκρατίας που ευαγγελίζεστε …..

Η φίμωση λέτε ανήκει στις μεθόδους απολυταρχικών καθεστώτων, την στιγμή που την εφαρμόζετε.!!!!

Αφήστε κάτι να έχουμε και εμείς οι Φασίστες για να μπορείτε να μας κατηγορείτε , να έχετε κάτι να μας καταλογίζετε … Έλεος ….μας τα πήρατε όλα.!!!!

Ακούστε λοιπόν μικρά μιαρά ανθρωπακια η ιδέα το φρόνημα και το ήθος ούτε θάβονται ούτε φυλακίζονται….!!!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ….

Μαριάννα Καλαποθαρακου.

Μέλος Χρυσής Αυγής.

Exit mobile version