Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Astra Zeneca απέσυρε το εμβόλιο της για τον κορονοϊό

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την κορωνοϋστερία, η πολυεθνική Αstra Zeneca ανακοίνωσε πως αποσύρει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με το οποίο εμβολιάστηκαν εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο, επικαλούμενη «πλεόνασμα διαθέσιμων επικαιροποιημένων εμβολίων» μετά την επιδημία.

Οι καταγγελίες για τις παρενέργειες του εν λόγω εμβολίου ήταν αρκετές εκείνη την εποχή, καθώς παθόντες είχαν μιλήσει για την διπλή θρόμβωση που, όπως έλεγαν, τους είχε προκαλέσει το εμβόλιο της Astra Zeneca. Ο φαρμακευτικός κολοσσός μάλιστα αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως μπορεί, “σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις”, το εμβόλιο να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας. Ήδη από τα μέσα του Ιουνίου του 2021 και με την καχυποψία στα ύψη, ακόμα και η ίδια η εθνική επιτροπή εμβολιασμού είχε εισηγηθεί την παύση της χορήγησης του σκευάσματος της Astra Zeneca για τους κάτω των 60 σε ηλικία.

Αυτή η απόφαση έρχεται ως ένα μάθημα στους φωστήρες του “ορθολογισμού” που έχουν βάλει σε ένα βάθρο ανώτερο του Θεού την ίδια την (συστημική και κατευθυνόμενη) “επιστήμη”, αφορίζοντας και υβρίζοντας με τα χειρότερα λόγια όσους με κριτική σκέψη και περισυλλογή αντιμετώπιζαν με καχυποψία την “ταχύτατη” παρασκευή του οποιουδήποτε φαρμακευτικού σκευάσματος είχε παρασχεθεί αφειδώς στις ευρωπαϊκές χώρες, βαραίνοντας αφάνταστα τα δημόσια συστήματα υγείας με αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα υγείας.

 

Exit mobile version