Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι Εθνικιστές και ποιος Εθνικισμός; Χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ η πολιτική είναι μια ΑΠΑΤΗ!

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές; – Μέρος Β’

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις κι ανάμεσα σε αυτά που δηλώνουν πολλοί απατεώνες είναι και “εθνικιστές”. Όρο που τον έκανε “μόδα” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πρώτα υπήρχε μόνο σε κάτι 0% κάποιων πολιτικών σχηματισμών, που έπαιζαν άλλοτε τον ρόλο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και άλλοτε του ΠΑΣΟΚ.

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και ως γνωστόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι νόμιμο κόμμα, γιατί από το Σύνταγμα απαγορεύεται να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, αλλά από την άλλη έκαναν νόμο να μην έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε εκλογές! Τέτοια πονηριά ούτε ο Καραγκιόζης όταν μοιράζει με τον Χατζηαβάτη δεν έχει… Αυτά τα πράγματα βεβαίως δεν γίνονται ούτε στο τελευταίο κράτος της Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής, γίνονται όμως στην Ελλάδα του “δημοκρατικού τόξου”!

Αφού καθάρισαν, λοιπόν, το έδαφος από τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, για να μη μείνει πολιτικό κενό, γιατί αυτό είναι επικίνδυνο, επέλεξαν κάποιες μαριονέτες για να παίξουν τον ρόλο αυτό. Όλοι τους δηλώνουν “εθνικιστές” κι άλλος μιλάει για… “Έλληνες ανεξάρτητου χρώματος”(!), άλλος για “συνταγματικό πατριωτισμό” και άλλος για ό,τι του έρθει. Όλοι αυτοί καμία δεκαριά κόμματα θα διεκδικήσουν τους ψήφους των πατριωτών.

Έχουμε χρέος να ενημερώσουμε άπαντες ότι ουδεμία σχέση έχουν με τον Εθνικισμό. Στο θέμα είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν με το παρακάτω κείμενο:

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές; – Μέρος Β’

«…Ο Εθνικισμός είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής. …. Εις τας τάξεις των εθνικιστών δεν γίνονται δεκτοί όσοι απλώς πιστεύουν και δέχονται την ιδέα του έθνους, αλλά μόνο εκείνοι που πιστεύουν εις αυτήν και είναι έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν. Και εις αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται η διαφορά μεταξύ του απλώς εθνικόφρονα και του εθνικιστή …” Δ. ΒΕΖΑΝΗΣ

Όποτε πλησιάζουν εκλογές κάποιοι ορέγονται τις ψήφους των αγνών Ελλήνων πατριωτών και πολλών εθνικιστών χωρίς όμως Ιδεολογική Παιδεία, οι οποίοι εύκολα παρασύρονται από κάθε είδους τυχοδιώκτη. Τυγχάνει να είμαι ενεργός από το 1973 από ηλικίας 15 ετών σε αυτό που λέγεται εθνικός χώρος, ακροδεξιός χώρος ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον. Ε, λοιπόν, απ’ όλες αυτές τις “μουτσούνες”, που έχουν ιδρύσει δεκάδες κόμματα και βγαίνουν και κάνουν τους “εθνοσωτήρες” δεν γνωρίζω κανέναν. Μου είναι όλοι άγνωστοι, όπως είναι άγνωστοι και στον Ελληνικό λαό.

Για να δικαιολογήσω αυτό το “κάθε λογής” θα σας πω χωρίς να αναφέρω ονόματα και να τους διαφημίσω, αφού είναι όντως ανώνυμοι, θα σας πω ότι ανάμεσά τους θα βρείτε γυρολόγους των κομμάτων, οι οποίοι προέρχονται από τους Ιαχωβάδες μέχρι την αριστερά, από πικραμένα παιδιά της Νέας Δημοκρατίας που έμειναν αδιόριστα και δεν πήραν καμία μίζα στα χρόνια της γαλάζιας εξουσίας μέχρι παλαιο-ΠΑΣΟΚους υμνητές φανατικούς του Ανδρέα Παπανδρέου! Υπάρχουν επίσης και ρατσιστές και αντιρατσιστές, φανατικοί θρησκευόμενοι μέχρι και … άθεοι(!) και από φιλοσιωνιστές μέχρι αντισιωνιστές. Μέχρι και “πατριώτες” θαυμαστές του φίλου του γνωστού “λόμπυ” και διώκτη των Εθνικιστών Δένδια(τον οποίονπαρουσιάζουν σαν … τουρκοφάγο!) εμφανίστηκαν ως “εθνικά ευαίσθητοι”! Όλοι αυτοί για κάποιους, που σκέπτονται πονηρά με σκοπό να μη γίνει τελικά τίποτε, μπορούν δήθεν να ενωθούν! 

Με απλά λόγια ποιοι Εθνικιστές και ποιος Εθνικισμός; Χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ η πολιτική είναι μια ΑΠΑΤΗ! Ο Εθνικισμός στην Ελλάδα είχε και έχει σφραγίδα και ονοματεπώνυμο και αυτήν την σφραγίδα την γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός.

ΕΠΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ

“Κάθε συνεπής και ανιδιοτελής στρατιώτης και μαχητής μιας Ιδέας είναι σεβαστός. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει σεβασμό από εμάς και εκτίμηση, ο κενόδοξος, ο ατομιστής, ο καιροσκόπος ο συμφεροντολόγος, αυτός, ο οποίος χωρίς κανένα σκοπό, χωρίς Ιδεολογία επιδιώκει την ισχύ για να θεραπεύσει μία μάταιη δόξα.”

Exit mobile version