Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη πρόκληση στην Χίο! Ανάρτηση τούρκικης σημαίας με τον Κεμάλ κατά την διάρκεια αγώνα βόλεϊ

Μια βαριά καταγγελία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από δημοτική παράταξη στο νησί της Χίου, που αφορά την διεξαγωγή ενός προκλητικού συμβάντος ενόσω διεξαγόταν τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στο νησί το διήμερο 10 και 11 Μαΐου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο εν λόγω τουρνουά που διεξαγόταν υπό την αιγίδα του δήμου Χίου, αναρτήθηκε τούρκικη σημαία στην οποία απεικονιζόταν η μορφή του γενοκτόνου του Ελληνισμού της Ανατολής, Μουσταφά Κεμάλ!

Το ακόμα πιο τραγικό είναι, λίγες μόλις ημέρες πριν την θλιβερή επέτειο της 19ης Μαΐου, πως η διοργάνωση αυτή είχε ακριβώς ως “στόχο” των (τουριστικών φορέων…) οργανωτών την «σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων», κάτι που από μόνο του αποτελεί μια χυδαία πρόκληση εις βάρος του εθνικού φρονήματος και της συλλογικής μνήμης του λαού μας.

Ο θεσμικός φιλοτουρκισμός της “πολιτείας” και ο κυβερνητικός ραγιαδισμός ανοίγουν τις ορέξεις των νεοοθωμανιστών απογόνων των σφαγέων των παππούδων μας, και το χειρότερο είναι πως η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου σιωπά εκκωφαντικά μπροστά σε τέτοιες ιταμές εκδηλώσεις ανθελληνικού μίσους, αν δεν σιωπά δουλικά και όλας.

Exit mobile version